Buzz

Και γαλαζοαίματη η Τζέσικα Τσαστέιν

στα 10

Είναι ακόμα πρώιμη πληροφορία, αλλά στο American Film Market αποκαλύφθηκε ότι η Τζέσικα Τσαστέιν θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Και γαλαζοαίματη η Τζέσικα Τσαστέιν

Η ταινία λέγεται «Caught in Flight» και περιγράφει την πολυσυζητημένη ρομαντική ιστορία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η ιστορία, που θα σκηνοθετήσει ο Γερμανός Ολιβερ Χερσμπίγκελ του «Downfall», αναφέρεται στην κρυφή σχέση της Νταϊάνα με έναν καρδιοχειρουργό, τον Χασνάτ Καν και θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο στο Πακιστάν, την Ανγκόλα, τη Νότια Γαλλία και το Παρίσι, με προϋπολογισμό 15 εκ. δολλάρια.

Η Νταϊάνα γνώρισε τον Καν το 1995, όταν επισκεπτόταν φιλικό της πρόσωπο στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν εκείνος. Η σχέση τους διήρκεσε δυο χρόνια και ο γιατρός την κράτησε κρυφή για άλλα έντεκα, ώσπου μίλησε στην ελαφρώς κίτρινη βρετανική εφημερίδα, The Telegraph. Εκεί ο Καν αναφέρει ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν σοβαρά να γίνει μουσουλμάνα και ότι είχε επισκεφθεί την οικογένειά του στο Πακιστάν. Ωστόσο ο γιατρός έφυγε από την Αγγλία το 2007 και διάκοψε τη σχέση με την απαρηγόρητη Πριγκίπισσα: ιστορία, πραγματικά, βγαλμένη από ρομαντική ταινία!

Ανθρωποι που διάβασαν το σενάριο στο American Film Market, όπως αναφέρει το Indiewire που είχε την αποκλειστική είδηση, σχολιάζουν ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα απεικονίζεται με μάλλον αρνητική χροιά. Ωστόσο, κρίνοντας από το πορτρέτο του Αδόλφου Χίτλερ που σκιαγράφησε ο Χερσμπίγκελ στο «Downfall», ο σκηνοθέτης έιναι ικανός να μεταφέρει μια πολυπρισματική εικόνα ενός πραγματικού ανθρώπου. Οσο για την Τζέσικα Τσαστέιν, η ηθοποιός έχει αποδείξει μέσα σ’ ένα χρόνο ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με κάθε ρόλο!