Buzz

«Jupiter Ascending»: O Τσάνινγκ Τέιτουμ είναι «τέλεια φονική μηχανή», η Μίλα Κούνις, επόμενη βασίλισα του Γαλαξία!

στα 10

Η καινούρια ταινία των Αντι και Λάνα Γουατσόφσκι μας αποκαλύπτει τον κόσμο της μέσα από ένα πρώτο τρέιλερ.

«Jupiter Ascending»: O Τσάνινγκ Τέιτουμ είναι «τέλεια φονική μηχανή», η Μίλα Κούνις, επόμενη βασίλισα του Γαλαξία!

Μπορεί η τελευταία ταινία τους «Cloud Atlas» να μην τους έφερε πίσω στην θέση των βασιλιάδων του box office την οποία είχαν κερδίσει με το «Matrix», όμως επιβεβαίωσε ότι ο Αντι και η Λάνα Γουατσόφσκι δεν διστάζουν να αναλάβουν τα πιο φιλόδοξα σχέδια και να δοκιμάσουν να εξερευνήσουν μερικές αληθινά μεγάλες ιδέες.

Το «Jupiter Ascending», το οποίο αυτή τη φορά σκηνοθετούν δίχως την συνδρομή του Τομ Τίκβερ με τον οποίο δούλεψαν μαζί στο «Cloud Atlas», μπορεί να δείχνει εξίσου φιλόδοξο, αλλά δεν κρύβει επίσης την επιθυμία του να φέρει πίσω στους Γουατσόφκσι κάτι από την πρότερη εμπορική τους δόξα, και να τους κάνει κάτι παραπάνω από τους σκηνοθέτες του «Matrix».

Κάτι που είναι απόλυτα ορατό όχι μόνο από την ημερομηνία εξόδου του φιλμ, τον Ιούλιο του 2014, έναν μήνα, που ανήκει στα φιλόδοξα blockbuster, αλλά κι από το πρώτο τρέιλερ που μοιάζει προορισμένο για το μεγάλο κοινό και δη, αυτό που θέλει τις περιπέτειες του, πλούσιες, θεαματικές και γεμάτες ειδικά εφέ.

2

Στο «Jupiter Ascending», που είναι γραμμένο από τους Γουατσόφσκι, η Μίλα Κούνις, είναι μια ταπεινή καθαρίστρια με ατυχές παρελθόν και όχι ακριβώς λαμπρό μέλλον, αλλά η οποία, ακόμη κι αν δεν το φαντάζεται ποτέ, είναι γεννημένη κάτω από συνθήκες που προδιαγράφουν την μελλοντική ενθρόνισή της στον θρόνο της βασίλισσας του Γαλαξία. Κι ακριβώς γι αυτό, κάποιοι θέλουν να την σκοτώσουν.

Κι εδώ είναι που μπαίνει στην ιστορία ο Τσέινινγκ Τέιτουμ, ένας γενετικά μεταλλαγμένος στρατιώτης που αναλαμβάνει να την σώσει και να της δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα όσα της αξίζουν, σε κάτι που ακούγεται σαν μια διαστημική εκδοχή της Σταχτοπούτας, αλλά με περισσότερη δράση και αγωνία.

2

Η Λάνα Γουατσόφσκι άλλωστε περιγράφει το φιλμ σαν «μια διαστημική όπερα επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη με στοιχεία από είδη που αγαπάμε» και το πρώτο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω δείχνει όντως οπερατικό. Δεν είμαστε σίγουροι ότι το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς, ότι αν μη τι άλλο, σου κινεί το ενδιαφέρον...


Διαβάστε ακόμη: