Buzz

Ρενέ Ζελβέγκερ για Οσκαρ στο τρέιλερ του «Judy»

στα 10

Αποδεικνύοντας πως δεν φοβήθηκε ποτέ τα δύσκολα, η Ρενέ Ζελβέγκερ αναμετριέται με το μύθο της Τζούντι Γκάρλαντ. Και το πρώτο τρέιλερ μαρτυρά πως μάλλον θα νικήσει...

Ρενέ Ζελβέγκερ για Οσκαρ στο τρέιλερ του «Judy»

Βρισκόμαστε στο 1968. Εχουν περάσει τριάντα ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που η Τζούντι Γκάρλαντ έγινε η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ με τον «Μάγο του Οζ». Βυθισμένη μέσα στη νοσταλγία, τις καταχρήσεις, μια ολόκληρη ζωή - θρύλο και τη σχέση της με τον Μίκι Ντιν, τον πέμπτο σύζυγο της ζωής της, ετοιμάζεται για μια σειρά από sold out εμφανίσεις, ζώντας έστω για τελευταία φορά τη δόξα μιας ολόκληρης ζωής, λίγους μόνο μήνες πριν από το θάνατό της.

Με μια απίστευτης ομοιότητας Ρενέ Ζελβέγκερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Judy» θα προσπαθήσει να συλλάβει κάτι λίγο από το (βασανισμένο) θρύλο της Τζούντι Γκάρλαντ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ρούπερτ Γκουλντ (βραβευμένο δύο φορές με το Olivier Σκηνοθεσίας), το σενάριο υπογράφει ο Τομ Εντς του «The Crown», ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», την Pathe, το BBC, την Ingenious Media και την Calamity Films. Μαζί με την Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστουν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ, Μάικλ Γκαμπόν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Judy» με soundtrack το «Over the Rainbow» από τον «Μάγο του Οζ», τραγουδισμένο από την ίδια την Ρενέ Ζελβέγκερ που για τις ανάγκες της ταινίας έκανε μαθήματα τραγουδιού και χορού, ενώ καθημερινά βρισκόταν δύο ώρες στο μακιγιάζ για να ολοκληρώσει την (απίστευτη, είναι η αλήθεια) μεταμόρφωσή της σε Τζούντι Γκάρλαντ.



Η προγραμματισμένη έξοδος της ταινίας είναι στις 27 Σεπτεμβρίου, με πιθανές πρεμιέρες σε Βενετία και Τορόντο - ακριβώς δηλαδή στο δρόμο για το Οσκαρ.

Judy Poster