Buzz

WTF? Εχει η Τζούντι Ντεντς ένα τατουάζ με το όνομα του Χάρβεϊ Γουάινσταΐν στον πωπό της;

στα 10

Η φήμη που θέλει την Τζούντι Ντεντς να έχει χτυπήσει τατουάζ με το όνομα του Χάρβεϊ Γουάινσταΐν στον πωπό της δεν είναι πλέον μόνο φήμη.

WTF? Εχει η Τζούντι Ντεντς ένα τατουάζ με το όνομα του Χάρβεϊ Γουάινσταΐν στον πωπό της;

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Χάρβεϊ Γουάινσταΐν στο σόου του Γκρέιαμ Νόρτον στο BBC, δηλώνοντας πως το τατουάζ βρίσκεται όντως εκεί που όλοι φαντάζονται και γράφει «JD loves HW», σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός πως ο Χάρβεϊ Γουάινσταΐν ήταν αυτός που έπεισε την Τζούντι Ντεντς να παίξει στο «Mrs. Brown» και να κυνηγήσει μια - απ' ότι φάνηκε - τεράστια κινηματογραφική καριέρα έχοντας ήδη περάσει τα 60 της χρόνια.

«Με πήγε στο εστιατόριο του Four Seasons», θυμάται ο Γουάινσταΐν, «και μου είπε σου έχω μια έκπληξη. Είσαι ένας τύπος που έχει τα πάντα. Δεν ήξερα τι να σου πάρω. Και εκεί σε ένα τραπέζι γεμάτο καλεσμένους - από την Κάρλι Σάιμον μέχρι τον Μάικ Νίκολς και την Νόρα Εφρον, κατέβασε το παντελόνι της και μου είπε "έγραψα το ονομά σου στον κώλο μου".»

Διαβάστε ακόμη: Τζούντι Ντεντς: Don't call me granny

Ο Γουάινσταΐν θυμήθηκε επίσης πως στα Bafta του 2013, όπου η Ντεντς ήταν υποψήφια για το «Philomena», η Οπρα Γουίνφρι την ρώτησε αν είναι αλήθεια η ιστορία με το τατουάζ και αυτή κατέβασε πάλι το παντελόνι της και της το έδειξε...

Αλήθεια ή ψέματα, η Τζούντι Ντεντς παραμένει μια μεγάλη dame!

Δείτε εδώ το απόσπασμα από το «The Graham Norton Show»:


Διαβάστε ακόμη: Σιωπή! Η Τζούντι Ντεντς μιλάει στο Flix!