Buzz

Το «Transparent» χωρίς τον Τζέφρι Τάμπορ

στα 10

Με ανακοίνωσή του, ο Τζέφρι Τάμπορ αποχωρεί από την ομάδα του «Transparent», συνέπεια των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση που συνδέθηκαν με το όνομά του.

Το «Transparent» χωρίς τον Τζέφρι Τάμπορ

«Το να υποδύομαι την Μόιρα Πφέφερμαν υπήρξε ένα από τα σπουδαιότερα προνόμια και μια από τις μεγαλύτερες δημιουργικές εμπειρίες της ζωής μου. Αυτό ωστόσο που έγινε ξεκάθαρο τις τελευταίες αυτές εβδομάδες είναι ότι αυτή δεν είναι πια η δουλειά για την οποία υπέγραψα τέσσερα χρόνια πριν.»

Με αυτή τη δήλωσή του, ο Τζέφρι Τάμπορ διευκόλυνε την ομάδα παραγωγής του «Transparent», αλλά και την ίδια την Amazon φεύγοντας πρώτος από τη σειρά, μετά από τις κατηγορίες της πρώην προσωπικής του βοηθού, της τρανσέξουαλ Βαν Μπαρνς, αλλά και την ομολογία της ηθοποιού Τρέις Λινέτ για ανάρμοστη συμπεριφορά του πρωταγωνιστή της σειράς.

«Εχω ήδη εκφράσει τη βαθιά μου μετάνοια για κάθε πράξη μου που παρεξηγήθηκε από τον οποιονδήποτε ως επιθετική, αλλά η ιδέα ότι συνειδητά θα παρενοχλούσα τον οποιονδήποτε είναι απλά και εντελώς αναληθής. Με δεδομένη την έντονα φορτισμένη πολιτικά ατμόασφιρα που επικρατεί στην ομάδα της παραγωγής, δεν μπορώ να δω πως θα μπορούσα να επιστρέψω στο "Transparent".»

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρίστοφερ Πλάμερ σχολιάζει την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι στο «All the Money in the World»

Jeffrey Tambor

«Ξέρω ότι δεν είμαι πάντα ο πιο εύκολος άνθρωπος για να δουλεύεις μαζί του», συνεχίζει ο Τάμπορ. «Μπορεί να γίνω επιθετικός και συχνά εκφράζω τις απόψεις μου έντονα και χωρίς τακτ. Αλλά δεν υπήρξα ποτέ κυνηγός - ποτέ. Λυπάμαι βαθιά αν πρόσβαλα ή πλήγωσα οποιονδήποτε. Αλλά το γεγονός είναι πως, παρόλα τα ελαττώματά μου, δεν είμαι κυνηγός και η ιδέα ότι κάποιοι άνθρωποι με αντιμετωπίζουν έτσι είναι τόσο επώδυνο που δεν μπορώ να το εκφράσω.»

Ο πέμπτος κύκλος του «Transparent» γράφεται λοιπόν αυτή τη στιγμή χωρίς τον πρωταγωνιστή του. Η Τζιλ Σόλογουεϊ, δημιουργός της σειράς και μεγάλη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και της διαφορετικότητας δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη δήλωση για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το πρόσωπο του πρωταγωνιστή της, θεωρώντας πως δεν είναι σωστό να μιλήσει εν μέσω της δικαστικής έρευνας για τις κατηγορίες που αποδίδονται στον Τάμπορ.

Jeffrey Tambor

Διαβάστε ακόμη: Οταν είσαι πραγματική Wonder Woman: η Γκαλ Γκαντότ δε θα επιστρέψει για το sequel, αν δεν απολυθεί ο Μπρετ Ράτνερ