Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο θυσίασε ό,τι πολυτιμότερο έχει για το ρόλο του Τζόκερ στο «Suicide Squad»

στα 10

Η φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο να κόβει τα πλούσια μακρια μαλλιά του κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αποδεικνύοντας πως η τέχνη θέλει θυσίες...

Ο Τζάρεντ Λέτο θυσίασε ό,τι πολυτιμότερο έχει για το ρόλο του Τζόκερ στο «Suicide Squad»

Ας γραφτεί στην ιστορία πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Τζάρεντ Λέτο με τα μακριά πλούσια μαλλιά του ήταν αυτή στην 87η τελετή απονομή των Βραβείων Οσκαρ στις 22 Φεβρουαρίου, όταν ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου στην Πατρίσια Αρκέτ.

Από χθες, όλο το δίκτυο είναι γεμάτο από τις δύο φωτογραφίες που πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter ο σκηνοθέτης του «Suicide Squad», Ντέιβιντ Αγιερ και οι οποίες απεικονίζουν τον Τζάρεντ Λέτο την ώρα που ένα ψαλίδι ετοιμάζεται να του κόψει την αλογοουρά και την τελική του όψη με κομμένα μαλλιά. Οι φωτογραφίες αναπαράγονται από θαυμάστριες και θαυμαστές του Λέτο που αναφωνούν «Οχι», «Μη», «Γιατί;» και διάφορα άλλα επιφωνήματικά στέλνοντας το μήνυμα πως κανείς δεν συμφώνησε σε αυτό το... τραγικό συμβάν.

Ο Τζάρεντ Λέτο από την άλλη, μοιάζει αγέρωχος, έτοιμος να υποδυθεί τον Τζόκερ στο «Suicide Squad» που ετοιμάζει η DC Comics με πρωταγωνιστές τον Γουιλ Σμιθ, τη Μαργκότ Ρόμπι, τον Τζάι Κόρτνεϊ, την Κάρα Ντελεβιν, τον Τζόελ Κίναμαν, τη Βαιόλα Ντέιβις και τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ που μάλλον θα εμφανιστεί ως Λεξ Λούθορ και εδώ όπως και στο «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»).

Ο Ντέιβιντ Αγιερ του «Fury» ποστάρει συνεχώς υλικό από την προετοιμασία του «Suicide Squad» στον λογαριασμό του στο Twitter ψήνοντας έτσι ακόμη και όσους δεν έχουν ιδέα τι μπορούν να περιμένουν από το πρώτο ensemble υπερηρωικό φιλμ της DC που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 5 Αυγούστου του 2016.

Διαβάστε ακόμη: