Buzz

It's Sunday: χαζέψτε τα viral video της εβδομάδας

στα 10

Οχι δεν αποτελούν είδηση, αλλά χάζι. Χαζέψτε λοιπόν τα βίντεο που έκαναν το γύρο του κόσμου και του cyber space τις προηγούμενες μέρες...

It's Sunday: χαζέψτε τα viral video της εβδομάδας

Οι σταρ κάνουν κι αυτοί τους κύκλους τους για να διαφημίσουν τις ταινίες τους και συνήθως καταλήγουν στο πάλκο ενός σόου της late night television: να «αποκαλύπτουν» (not really), να αυτοσαρκάζονται, να συμμετέχουν σε φάρσες παιχνίδια, να τραγουδούν και να χορεύουν. Οι περισσότερες εμφανίσεις είναι αναμενόμενα τυπικές και απλά ευχάριστες. Κάποιες όμως ξαφνιάζουν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό θα πει επιτυχημένο cross promotion. Δείτε ποια από όλα αυτά τα στιγμιότυπα επιλέξαμε για εσάς για Κυριακάτικο χάζι.

Χαζέψτε λοιπόν κάτι φρέσκο: τον Αντριου - Amazing Spider Man- Γκάρφιλντ να παρουσιάζει το Saturday Night Live χθες το βράδυ και να... τρέχει για τη ζωή του όταν θα ομολογήσει ότι ....δεν του αρέσουν όλα τα τραγούδια της Beyonce.


Andrew Garfield - The Beygency - SNL 5-3-14 από IdolxMuzic

Η τελευταία ταινία του franchise των X Men έκανε την πρεμιέρα τους στο Λονδίνο και για αυτό οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν καλεσμένοι του Γκράχαμ Νόρτον («The Graham Norton»). Χιου Τζάκμαν, Μάικλ Φασμπέντερ και Τζέιμς ΜακΑβόι αποκαλύπτουν πώς «έβρισκαν το mojo τους κάθε μέρα στα πλατό του γυρίσματος». Κι αντί να μας το πουν, μας το χορεύουν. Μοιάζει με ανέκδοτο: ένας Αυστραλός, ένας Σκοτσέζος κι ένας Ιρλανδός λικνίζονται στους ρυθμούς του «Blurred Lines».


O Kέβιν Σπέισι ζει τη δεύτερή του δόξα μετά την επιτυχία του «Ηouse of Cards» κι ό,τι κάνει γίνεται viral. Οπως το να σχηματίσει 40ς ακαπέλα κουαρτέτο με τον Τζίμι Φάλον («The Ragtime Gals») για ερμηνεύσουν το... «Talk Dirty» του Τζέισον Ντερούλο. Λίγο αργότερα στο ίδιο επεισόδιο του Tonight Show ο Κέβιν επέδειξε τις διαβόητες ικανότητές του ως μίμος: απολαύστε λοιπόν πόσο αρέσει στον «Μπιλ Κλίντον» το «Ηouse of Cards».



Kαι ας κλείσουμε με τον τρόπο που τελειώσαμε. Ετσι κι αλλιώς το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «The Amazing Spider Man 2», ο Αντριου Γκάρφιλντ και η Εμα Στόουν, πρέπει να είναι οι πιο εργατικοί promoters ταινίας των τελευταίων χρόνων. Απολαύστε τους λοιπόν, ξανά στον Τζίμι Φάλον. Ο Αντριου του παίζει κιθάρα. Η Εμα του βάζει τα γυαλιά στο lip sync battle του αιώνα (δείτε κι άλλους ηθοποιούς να κάνουν το ίδιο σε παλιότερα επεισόδια του Tonight Show).



Δείτε ακόμα: