Buzz

Η Εμα Στόουν ορκίζεται ότι δεν έχει ερωτευτεί τον Χοακίν Φίνιξ στην πρώτη σκηνή από το «Irrational Man» του Γούντι Αλεν

στα 10

Δείτε την Εμα Στόουν να επιμένει πως δεν έχει ερωτευτεί τον Χοακίν Φίνιξ στην πρώτη σκηνή που βγαίνει στη δημοσιότητα από το «Irrational Man» του Γούντι Αλεν.

Η Εμα Στόουν ορκίζεται ότι δεν έχει ερωτευτεί τον Χοακίν Φίνιξ στην πρώτη σκηνή από το «Irrational Man» του Γούντι Αλεν

Η ιστορία του «Irrational Man» είναι παράλογη όπως και ο τίτλος της (ομότιτλη με το βιβλίο του λογοτεχνικού κριτικού Γουίλιαμ Κρίστοφερ Μπάρετ από το 1958 όταν προσπάθησε να εξηγήσει τον υπαρξισμό με απλά λόγια για το αγγλόφωνο κοινό): Ενας καθηγητής φιλοσοφίας φτάνει στο Ρόουντ Αϊλαντ φέρνοντας μαζί του τη φήμη του ως αλκοολικός, γυναικάς και με σοβαρά τραύματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Ο ερχομός του θα είναι όσο εντυπωσιακός αναμενόταν αφού το μαθημά του είναι μια απόλαυση γνώσεων και ταυτόχρονης απόρριψής του, η ρώσικη ρουλέτα που παίζει ζωντανά σε ένα πάρτι σοκάρει το φιλήσυχο περιβάλλον του κολεγίου Μπρέιλιν και δύο γυναίκες, μια καθηγήτρια και μια μαθήτρια θα λυγίσουν αυτόματα στη γοητεία του.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Irrational Man» του Γούντι Αλεν.

irrational man 607

O,τι θα ακολουθήσει είναι μια γουντιαλενική - ελαφριά όπως όλες και οι πρόσφατες ταινίες του - σπουδή πάνω στο τυχαίο, τη μοίρα, το τέλειο έγκλημα και το θάνατο με ιδανικούς ερμηνευτές τον Χοακίν Φίνιξ και την Εμα Στόουν που θα ερωτευτούν κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και θα ζήσουν μαζί μια ιστορία στη λεπτή γραμμή που χωρίζει τη φιλοσοφία από την πραγματική ζωή.

Στην πρώτη σκηνή από την ταινία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Εμα Στόουν έχει γνωρίσει τον γοητευτικό καθηγητή, έχει γοητευτεί, αλλά διαβεβαιώνει το αγόρι της πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους.


To «Irrational Man» του Γούντι Αλεν θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη: