Buzz

IN-EDIT Rewind στο Ολύμπιον, παρέα με τους Pulp!

στα 10

Λίγο πρίν την επιστροφή του για τέταρτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, το IN-EDIT σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει μία νέα ενότητα στο ετήσιο πρόγραμμά του: IN-EDIT Rewind!

Flix Team
IN-EDIT Rewind στο Ολύμπιον, παρέα με τους Pulp!

Συνεχίζοντας να αναζητά τους πιο δημοφιλείς τίτλους του στο μεγάλο μουσικοκινηματογραφικό του αρχείο, το IN-Edit, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 23.15 στο Ολύμπιον το «Pulp: A Film About Life, Death and Supermarkets» του Φλόριαν Χάμπιχτ από το 2014.

Pulp

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τη σχέση της σπουδαίας βρετανικής μπάντας με το Σέφιλντ, την πόλη από όπου ξεκίνησαν και το αντίστροφο, τη σχέση του Σέφιλντ με τη μουσική και την ταυτότητα των Pulp. Είναι οι απλοί άνθρωποι του Σέφιλντ, που αντανακλούν την κυριαρχία των Pulp, τους μήνες μέχρι τη τελευταία τους συναυλία σε αγγλικό έδαφος, στις 8 Δεκεμβρίου 2012: παλιοί φίλοι, παιδιά, ενθουσιώδεις θαυμαστές και ψαράδες μιλούν για το συγκρότημα των common people.

H μουσική βραδιά ξεκινάει από το φουαγιέ, λίγο μετά τις 23.15 βρίσκεται ο TSOP [skg] για ένα δυνατό live set, συνοδεία της SOL.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της προβολής στο Facebook.

Pulp

Tags: IN-EDIT