Buzz

Ο Μπεν Στίλερ θα τα πετάξει όλα

στα 10

Τον περίφημο, όσο και τραγικό, χορογράφο του Τσίπεντεϊλς ετοιμάζεται να υπο(γ)δυθεί ο Μπεν Στίλερ, με την υπογραφή του Αλαν Μπολ στην ούγια.

Ο Μπεν Στίλερ θα τα πετάξει όλα

Για να ξεκινάμε σωστά, ο Μπεν Στίλερ σκηνοθέτησε μια από τις πιο υποτιμημένες και πιο υπέροχες ταινίες της χρονιάς, όπου και πρωταγωνίστησε θεαματικά, την «Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι», που είναι προτιμότερο να δει κανείς, παρά να διαβάσει αυτό το κείμενο. Συνεχίζοντας, ωστόσο, με τα επόμενα projects του, ο Μπεν Στίλερ είναι έτοιμος να δείξει λίγο περισσότερο… δέρμα, αλλά και δράμα. Η ταινία είναι το «I Am Chippendales» και σκηνοθετεί, δεύτερη φορά για το σινεμά, μετά το «Towelhead» του 2007, ο Αλαν Μπολ, ο δημιουργός τηλεοπτικών ορόσημων σαν το «Six Feet Under» και το «True Blood». Ο Μπολ υπογράφει και το σενάριο, διασκευάζοντας το ομότιτλο βιβλίο του Ρόντνεϊ Σέλντον και αναλαμβάνει και την παραγωγή.

Το «I Am Chippendales» αφηγείται την ιστορία του Πολ Σνάιντερ και του Σόμεν «Στιβ» Μπένερτζι, των δυο επιχειρηματιών που ίδρυσαν τη διάσημη αλυσίδα κλαμπς αντρικού στριπτίζ και γνώρισαν εκπληκτική επιτυχία και ασύλληπτα πλούτη, προτού βυθιστούν σε μια τραγική ιστορία εμπρησμού, δολοπλοκίας και φόνων. Στην ταινία, ο Μπεν Στίλερ θα υποδυθεί τον Νικ ΝτεΝόια, τον χορογράφο που, ως στενός φίλος του Μπένερτζι συνέβαλλε στην αρχική ιδέα για το κλαμπ, δούλεψε γι’ αυτό χρόνια, αλλά, για όσους γνωρίζουν την πραγματική ιστορία, είχε φρικτό τέλος.

Παράλληλα με το «I Am Chippendales», ο Μπεν Στίλερ έχει ολοκληρώσει τη νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ μετά το «Frances Ha», με τον αντανακλαστικά νοσταλγικό τίτλο «While We’re Young» και συμπρωταγωνιστές την Αμάντα Σάιφριντ, τον Ανταμ Ντράιβερ και τη Ναόμι Γουοτς. Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται για την επόμενη σκηνοθετική δουλειά του, που φημολογείται ότι θα είναι το «The Current War», με θέμα τις προσπάθειες του Τόμας Εντισον και του Τζορτζ Γουέστινγκχαους να παράξουν σταθερό ηλεκτρικό ρεύμα.

Διαβάστε ακόμα: