Buzz

Hit me baby one more time: τρέιλερ για το «Kick - Ass 2»

στα 10

Στη δεύτερη επίθεση τους στην κινηματογραφική πολιτική ορθότητα ο Kick Ass, η Hit Girl και μια σωρεία αυτοσχέδιων μασκοφόρων σούπερ ηρώων ρίχνουν ξύλο με την ψυχή τους στο πρώτο τρέιλερ του «Kick-Ass 2».

Hit me baby one more time: τρέιλερ για το «Kick - Ass 2»

Ξεκινώντας από εκεί που τέλειωσε το πρώτο φιλμ του Μάθιου Βον το 2010, η επίδειξη θάρρους του Kick Ass έχει εμπνεύσει ένα νέο κύμα αυτοσχέδιων σούπερ ηρώων με αρχηγό τον Στρατηγό Stars and Stripes. Ο Kick Ass θα συστρατευτεί μαζί τους εναντίον της απειλής που ακούει στο όνομα Red Mist (ξαναγεννημένος ως The Mother Fucker). Η μόνη όμως που μπορεί να τους σώσει και μαζί να εξασφαλίσει τη σωτηρία του πλανήτη θα είναι η Hit Girl...

Οχι ακριβώς το νεανικό super hero φιλμ που ο κάθε γονιός θα έστελνε χωρίς δεύτερη σκέψη το παιδί του, το «Κick Ass 2» φιλοδοξεί να τραβήξει ακόμη περισσότερο στα άκρα όλα όσα θα κάνουν πάντα τις ταινίες με τους υπερήρωες τόσο γοητευτικές, έχοντας για extra bonus τους δύο χαρισματικούς πρωταγωνιστές του, τον Ααρον Τζόνσον (ο Βρόνσκι της «Αννα Καρένινα») και την Κλόε Μόρετζ του «Hugo», συν τον Τζιμ Κάρεϊ σε μια - ελπίζουμε όχι - καρτουνίστική ερμηνεία που δείχνει να του ταιριάζει γάντι.

Δείτε παρακάτω το «ακατάλληλο» πρώτο τρέιλερ του «Kick Ass 2», διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ και χαζέψτε τα character posters που συστήνουν τους ήρωες του φιλμ έναν προς έναν.


2

4

5

7

9

Tags: Kick Ass 2