Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς φρικάρει στο κόκκινο χαλί των SAG όταν της συστήνουν τον Ντάμιεν Λούις του «Homeland» και κατά λάθος...

στα 10

...της αποκαλύπτουν το μεγάλο spoiler του φινάλε του 3ου κύκλου. Αν κι εσείς ανήκετε σε αυτούς που δεν έχουν ολοκληρώσει και τις τρεις σεζόν του «Homeland», μη διαβάζετε παρακάτω. Οι υπόλοιποι απολαύστε το βίντεο!

Η Τζένιφερ Λόρενς φρικάρει στο κόκκινο χαλί των SAG όταν της συστήνουν τον Ντάμιεν Λούις του «Homeland» και κατά λάθος...

Και οι σταρ αγαπάνε τις σειρές τους , όπως και εμείς! Και τσαντίζονται με τα spoilers, όπως κι εμείς. Αυτό συνέβη στην Τζένιφερ Λόρενς, η οποία από ό,τι ομολόγησε είναι νέα fan του «Homeland», κι έχει δει μόνο τους πρώτους δύο κύκλους μέχρι στιγμής. «Περιμένω να βγει σε DVD o τρίτος κύκλος» πληροφορεί την δημοσιογράφο του Access Hollywood, η οποία την ανακρίνει στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG. Δίπλα τους, σε συνάδελφο δημοσιογράφο του καναλιού, ανακρίνεται ο Ντάμιεν Λούις, ο «Μπρόντι» του «Homeland».

Ακολουθούν spoilers μη διαβάσετε παρακάτω αν δεν έχετε δει το φινάλε του 3ου κύκλου!

Και τότε η Τζένιφερ Λόρενς αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο γλυκιά και αυθόρμητη πιτσιρίκα είναι. Στη θέα του παθαίνει πανικό, τον οποίο φυσικά εκμεταλλεύεται η ρεπόρτερ του καναλιού. «Θεέ μου, Θεέ μου, ο Μπρόντι! Τον αγαπώ! Μην κοιτάς, μην πεις τίποτα, ω Θεέ μου θα πεθάνω από ντροπή!» λέει και κοκκινίζει.

Ο Λούις τη βλέπει και την πλησιάζει και οι δύο ρεπόρτερ έχουν λαβράκι στα χέρια τους: live στις οθόνες τους, μία αποκλειστικότητα για τα κανάλια τους, μία αυθόρμητη συνάντηση του κινηματογραφικού με του τηλεοπτικού κόσμου, μία οσκαρική πιτσιρίκα να ομολογεί τον θαυμασμό της απέναντι σ' έναν κάτοχο ΕΜΜΥ.

Μέχρι αυτό το σημείο, το στιγμιότυπο έχει πλάκα. Μόνο που η τρομερή ανοησία των entertainment δημοσιογράφων να τσιγκλίσουν ακόμα περισσότερο αυτό που έχουν στα χέρια τους, τους οδηγεί σε μεγάλη γκάφα. Μία γκάφα που τάραξε την Λόρενς και της χάλασε, εκτός από την απόλαυση του τρίτου κύκλου, και το κέφι: «πώς αισθάνεσαι που σκότωσαν το χαρακτήρα του Μπρόντι στο φινάλε;»

Αουτς. Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε:

.

Περισσότερες αντιδράσεις για το φινάλε του 3ου κύκλου "Homeland":