Buzz

H Σκάρλετ Γιόχανσον σκηνοθετεί Τρούμαν Καπότε!

στα 10

H Σκάρλετ είναι έτοιμη για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα και αποφασισμένη να μεταφέρει το «Summer Crossing» του Τρούμαν Καπότε στη μεγάλη οθόνη.

H Σκάρλετ Γιόχανσον σκηνοθετεί Τρούμαν Καπότε!

«Χρόνια πριν είχα ξεκινήσει να δουλεύω σε συνεργασία με τους κληρονόμους του Καπότε και τη συγγραφέα Τριστίν Σκάιλαρ για μια διασκευή πάνω στο "Summer Crossing", ένα από τα πρώτα έργα του Καπότε που με είχε κυριεύσει. Το να μπορέσω να μεταφέρω αυτήν την ιστορία στη μεγάλη οθόνη ως το μεγάλου μήκους ντεμπούτο μου είναι ένα ένα όνειρο ζωής και ένα προνόμιο.»

Με αυτά τα λόγια η Σκάρλετ Γιόχανσον ανακοίνωσε την απόφαση της να περάσει πίσω από την κάμερα (το έχει κάνει ακόμη μια φορά σε ένα από τα μικρού μήκους φιλμ του σπονδυλωτού «New York I Love You» που μπορείτε να δείτε παρακάτω) και να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα λιγότερο γνωστά βιβλία του Καπότε, το «Summer Crossing» που υπήρξε στην πραγματικότητα το πρώτο βιβλίο που έγραψε ποτέ αλλά που δεν εκδόθηκε ποτέ όσο ζούσε, αλλά ανακαλύφθηκε χρόνια μετά και βγήκε σε κυκλοφορία μόλις το 2005.

2

Το «Summer Crossing» λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού του 1945 και αφηγείται την ιστορία της Γκρέιντι ΜακΝιλ, μιας δεκαεπτάχρονης κοπέλας από οικογένεια προτεστάντων που αποφασίζει να μην πάει διακοπές με τους γονείς της στη Γαλλία αλλά να μείνει στην πόλη μαζί με τον Κλαίντ, τον Εβραίο που της έχει κλέψει την καρδιά. Καθώς ο έρωτας τους θα γίνεται πιο δυνατός και το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο καυτό, οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χάσμα που τους χωρίζει...

Μέχρι να δούμε πώς ακριβώς θα τα καταφέρει η Σκάρλετ Γιόχανσον πίσω από την κάμερα, ας θυμηθούμε την πρωτόλεια προσπάθειά της στο «The Vagabond Shoes» από το «New York I Love You». Δεν το λες και κακό...


Περισσότερη Σκάρλετ εδώ.