Buzz

H Νούμι Ραπάς γδύνεται, σκοτώνει ζόμπι και χορεύει στη βροχή για τους Rolling Stones!

στα 10

Σκηνοθετημένο από τον Γιόνας Ακερλαντ, το νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones για το «Doom and Gloom» βρίσκει τη Νούμι - Κορίτσι με το Τατουάζ - Ραπάς σε μια έκσταση βίας και άναρχου καπιταλισμού!

H Νούμι Ραπάς γδύνεται, σκοτώνει ζόμπι και χορεύει στη βροχή για τους Rolling Stones!

Είναι αδύνατον να περιγράψεις τι ακριβώς κάνει η Νούμι Ραπάς στα τέσσερα λεπτά και δέκα δευτερόλεπτα που διαρκεί το «Doom and Gloom» των Rolling Stones.

Γδύνεται, καίει λεφτά, ντύνεται άνδρας, γδύνεται, σκοτώνει ζόμπι, αυτοκτονεί, χορεύει στη βροχή, κάνει κωλοδάχτυλα, πίνει αίμα, γδύνεται... σε μια παροξυσμική πασαρέλα ρόλων που ταιριάζει γάντι με το νευρικό ήχο του τραγουδιού, ένα από τα καινούρια που βρίσκονται στη συλλογή «GRRR!» για τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος.

Ενδιάμεσα τα πραγματικά ζόμπι - ο Τζάγκερ, ο Ρίτσαρντς, ο Γουντ και ο Γουατς - ροκάρουν σαν να μην υπάρχει αύριο, σίγουροι πως εκτός από το χρόνο νίκησαν και τα περισσότερα από τα φαντάσματα που υπό άλλες συνθήκες θα τους είχαν κάνει να εγκαταλείψουν από καιρό.

O Γιόνας Ακερλαντ είχε ξανασκηνοθετήσει βίντεο για τους Rolling Stones το 2005 για το τραγούδι «Rain Fall Down», από το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος «A Bigger Band».

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του «Doom and Gloom»: