Buzz

Η Μίλα Γιόβοβιτς δεν έχει πει την τελευταία της λέξη! Δείτε πρώτοι το «Resident Evil: Η Τιμωρία»!

στα 10

Δέκα χρόνια και τρία σίκουελ μετά το πρώτο «Resident Evil», η Μίλα Γιόβοβιτς παραμένει η πιο σέξι σωτηρία του κόσμου στο «Resident Evil: Η Τιμωρία» που έρχεται τρισδιάστατο και που μπορείτε να δείτε πρώτοι στην avant-premiere που διοργανώνει η Feelgood Entertainment.

Flix Team
Η Μίλα Γιόβοβιτς δεν έχει πει την τελευταία της λέξη! Δείτε πρώτοι το «Resident Evil: Η Τιμωρία»!

Ο θανατηφόρος ιός της Umbrella Corporation συνεχίζει να καταστρέφει τον πλανήτη Γη, μετατρέποντας τον παγκόσμιο πληθυσμό σε σαρκοφάγες λεγεώνες. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, η Αλις ξυπνάει στο στόμα του λύκου, ενώ ανακαλύπτει πράγματα για το μυστηριώδες παρελθόν της. Περιτριγυρισμένη από εχθρούς, η Αλις συνεχίζει να καταδιώκει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία από το Τόκυο μέχρι τη Νέα Υόρκη, τη Γουάσινγκτον και τη Μόσχα. Αυτή η περιπέτεια θα την κάνει να αλλάξει γνώμη για ό,τι θεωρούσε μέχρι σήμερα αληθινό. Με τη βοήθεια καινούριων συμμάχων και παλιών φίλων, η Αλις θα πρέπει να επιβιώσει, ώστε να αποδράσει από έναν εχθρικό κόσμο στο χείλος της καταστροφής. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Εχοντας χτίσει τη δική του πλέον κινηματογραφική μυθολογία το «Resident Evil: Η Τιμωρία» έρχεται για να συνεχίσει το μύθο του δημοφιλούς video game με μια πέμπτη συνέχεια που υπογράφει ο εμπνευστής του όλου franchise Πολ Γ.Σ. Αντερσον, φέρνοντας όχι μόνο νέους ήρωες μετά από επιθυμία των φανατικών χρηστών του ομώνυμου video game αλλά και μια νέα διάσταση, γυρίζοντας εξ ολοκλήρου σε θεαματικό 3D.

Για να δείτε πρώτοι το «Resident Evil: Η Τιμωρία», την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο The Mall δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη «Resident Evil». Οι νικητές θα προκύψουν από κλήρωση τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment.