Buzz

H Betty Boop συμβουλεύει: «Απλά πέστο με τα μάτια»!

στα 10

Στρέφοντας για ακόμη μια φορά τη λάμψη των προβολέων στο πρόσωπο της, η Betty Boop πρωταγωνιστεί σε ένα νέο διαφημιστικό της Lancôme, σκηνοθετημένο από τον Τζοάν Σφαρ του «Gainsbourg» και με διευθυντή φωτογραφίας τον υποψήφιο για Οσκαρ για το «The Artist», Γκιγιόμ Σίφμαν.

H Betty Boop συμβουλεύει: «Απλά πέστο με τα μάτια»!

Μπορεί να έχουμε να τη δούμε στο σινεμά από την μικρό της πέρασμα στο «Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ;», αλλά δεν υπάρχει κανείς που να ξέχασε ποτέ την Betty Boop, τη θρυλική ηρωίδα κινουμένων σχεδίων των 30s που διένυσε τις δεκαετίες με απαράμιλλη χάρη και επιθετικά σέξι αναλογίες, προκειμένου να μείνει για πάντα στην ιστορία ως μια από τις πιο ποθητές γυναίκες φτιαγμένες από χαρτί.

Καθόλου τυχαία, λοιπόν, αναλαμβάνει χρέη επίσημης εκπροσώπου της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Lancôme, προσθέτοντας στις ήδη αμίμητες βλεφαρίδες της λίγο ακόμη όγκο και λάμψη, αφού πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό για τη μάσκαρα «Hypnose Star».

Το φιλμ είναι σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του «Gainsbourg», της βιογραφίας του Σερζ Γκενσμπούργκ που περιείχε μείξη animation και live action, αλλά και του εξ ολοκλήρου animated «O Γάτος του Ραββίνου».

Στην διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον υποψήφιο για Οσκαρ φωτογραφίας φέτος για το «The Artist», Γκιγιόμ Σίφμαν (ειδικό στη ρετρό ατμόσφαιρα που αναδύει το διαφημιστικό), ενώ μαζί με την Boop πρωταγωνιστεί το μοντέλο από την Ουκρανία και την καναδική καταγωγή, Ντάρια Βέρμποβι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες της Betty Boop. Οταν δεν ξέρεις πώς να πεις κάτι «πέστο απλά με τα μάτια»! Πιάνει πάντα...