Buzz

Γούντι Αλεν: Just a (fading) gigolo

στα 10

Τους επαγγελματίες ζιγκολό στη… δύση της καριέρας τους θα υποδυθούν ο Γούντι Αλεν και ο Τζον Τορτούρο στη νέα ταινία του δεύτερου και δείχνει ότι θα έχουν καλή παρέα…

Γούντι Αλεν: Just a (fading) gigolo

Εχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Γούντι Αλεν έπαιξε σε μια ταινία την οποία ούτε είχε γράψει ούτε σκηνοθετούσε, για την ακρίβεια από το 2000, όταν εμφανίστηκε στο «Picking Up the Pieces» και το «Company Man».

Φέτος, λοιπόν, παράλληλα με την ολοκλήρωση της δικής του ταινίας, του «Nero Fiddled», ο Γούντι Αλεν θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Τζον Τορτούρο στο «Fading Gigolo», όπου οι δυο άντρες αποφασίζουν ν’ ανοίξουν μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες συνοδών (των ίδιων, φυσικά!), και προκαλεί την οργή της χασιδικής τους κοινότητας! Τα ονόματα των δυο ηρώων είναι Βέρτζιλ και Μπόνγκο, απλώς για να… μην μπορεί κανείς να τους πάρει στα σοβαρά.

Αναμφίβολα το κίνητρο του Γούντι Αλεν για να συμμετάσχει ως ηθοποιός στην ταινία είναι η εμπιστοσύνη του στον Τορτούρο και το παρεμφερές χιούμορ τους, αλλά σίγουρα θα βοήθησε και η παρουσία των γυναικών που πρωταγωνιστούν, που ακούνε στα ονόματα Σάρον Στόουν και Σοφία Βεργκάρα, δυο γυναίκες που εύκολα βγάζουν το fading από κάθε gigolo! Η Σάρον Στόουν θα υποδυθεί τη δερματολόγο του ήρωα του Γούντι Αλεν, που αγοράζει τις υπηρεσίες του Τορτούρο, ενώ η Βεργκάρα θα είναι μια πλούσια πελάτης, απογοητευμένη από το γάμο της, που θέλει να κανονίσει ένα τρίο με τον Τορτούρο και τη Στόουν.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Απρίλιο, με σκοπό να είναι έτοιμη για τις αίθουσες το 2013 και, διαβάζοντας τις λίγες πληροφορίες, δεν μπορούμε να μην ανυπομονούμε για κάτι που μοιάζει σα μια… αυθεντική γουντιαλενική κωμωδία!