Buzz

Οι 10 πιο άχρηστες πληροφορίες που ξέρουμε ήδη για το γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ

στα 10

O γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντιν θα γίνει τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στη Βενετία. Και το πανηγύρι έχει ήδη ξεκινήσει...

Οι 10 πιο άχρηστες πληροφορίες που ξέρουμε ήδη για το γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ
To ζευγάρι φτάνει στη Βενετία - Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου

Είναι επίσημο, ο γάμος που έρχεται να διαδεχθεί αυτόν της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ και να ανακηρυχθεί ως ο γάμος της χρονιάς ξεκινάει σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στη Βενετία και θα κορυφωθεί - μετά από ένα τριήμερο εορτασμών - τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου με την τελετή και το μεγάλο πάρτι του γάμου.

Οι παπαράτσι είναι ήδη εκεί - σκαρφαλωμένοι σε κάθε πιθανό σημείο της πόλης, η Βενετία βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ οι κάθε είδους άχρηστες πληροφορίες εμπλουτίζουν λεπτό προς λεπτό το ρεπορτάζ...

George Clooney Wedding 607

Εδώ τα 10 πράγματα που θα άξιζε να γνωρίζετε, απλά για να μην είστε... εκτός θεματος.

O γάμος θα τελεστεί στο Cavalli Palace του 16ου αιώνα, με τους δρόμους γύρω από το κτίριο να μένουν κλειστοί για δύο ώρες τουλάχιστον.

Το γάμο θα τελέσει ο πρώην Δήμαρχος της Ρώμης και κολλητός του Κλούνεϊ, Γουόλτερ Βελτρόνι, Ιταλός συγγραφέας, δημοσιογράφος και πολιτικός, ο ίδιος που είχε τελέσει το γάμο του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς το 2006.

Το ζευγάρι έχει απαγορεύσει τη χρήση κινητών τηλεφώνων και tablets. Ο λόγος είναι σαφής, αφού ο κίνδυνος για τη διαρροή φωτογραφιών από το τριήμερο πάρτι είναι αυξημένος. Φήμες θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ να έχει ήδη πουλήσει την αποκλειστικότητα φωτογραφιών του γάμου στην αμερικανική Vogue με αντάλλαγμα τη δωρεά εκ μέρους του περιοδικού σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, σίγουρα είναι τα ονόματα των Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Μπόνο, Σίντι Κρόφορντ, Ελεν Μπάρκιν, Εμιλι Μπλαντ,

Κουμπάροι θα είναι από την πλευρά του Κλούνεϊ ο Ράντε Γκέρμπερ, επιχειρηματίας και σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ και από την πλευρά της νύφης η αδελφή της, Τάλα.

Το κάλεσμα μετά το γάμο θα γίνει στο επτάστερο Aman Canal Grande που στεγάζεται στο 450 χρόνων Palazzo Papadopoli και οι τιμές των δωματιών του κυμαίνονται από τα 1500 έως τα 4000 ευρώ.

Οι καλεσμένοι, όπως και το ζευγάρι θα μείνουν στο ξενοδοχείο Cipriani, αγαπημένο ξενοδοχείο του Τζορτζ Κλούνεϊ στο οποίο μένει κάθε φορά που επισκέπτεται το Φεστιβάλ Βενετίας. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να μένουν στη μεγάλη σουίτα του ξενοδοχείου.

Το φόρεμα της Αμάλ Αλαμουντίν θα είναι είτε μια δημιουργία της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (εθεάθη στο Μιλάνο με μια τσάντα του οίκου) ή του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, εκεί όπου η σχεδιάστρια Σάρα Μπέρτον έραψε το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον.

Το κοστούμι του Τζορτζ Κλούνεϊ θα είναι Armani. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η επίσκεψη προ ημερών του γαμπρού στο Μιλάνο, στα κεντρικά του οίκου όπου και παρέλαβε σειρά κοστουμιών για τον ίδιο και τους παράνυφούς του.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβουν ο Αντρέα Μποτσέλι και η Λάνα ντελ Ρέι.

Διαβάστε ακόμη: