Buzz

Gangster Squad: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Σον Πεν σ' ένα μαφιόζικο trailer!

στα 10

Δείτε το trailer του «Gangster Squad», ή πώς ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η διμοιρία των αδιάφθορων αστυνομικών του Λος Αντζελες τα βάζουν με την 40ς μαφία της πόλης των αγγέλων...

Gangster Squad: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Σον Πεν σ' ένα μαφιόζικο trailer!

Κυκλοφόρησε επιτέλους το trailer του «Gangster Squad» και φαίνεται να υπόσχεται την ατμόσφαιρα, το στιλ και την ηλεκτρισμένη ένταση που οφείλει μία τέτοια ταινία να κουβαλά.

Ο Ρούμπεν Φλάισερ («Zombieland») σκηνοθετεί την αληθινή άνοδο και πτώση του μεγαλομαφιόζου «Μίκι Κοέν», ενός γκάνγκστερ από το Μπρούκλιν που πηγαίνει στο Λος Αντζελες με αποστολή να ελέγχει τον Μπάγκσι Σίγκελ. Ο Κοέν γίνεται κι ο ίδιος αφεντικό της μαφίας, στη δεκαετία του ’40 και μένει στην ιστορία, όταν μια νύχτα με δυο 45άρια μετατρέπει το ταβάνι του φουαγιέ του ξενοδοχείου Ρούζβελτ σε... σουρωτήρι.

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση οδηγεί την αστυνομία του Λος Αντζελες σε ακήρυχτο πόλεμο με την μαφία, και στη δημιουργία μίας διμοιρίας αδιάφθορων αστυνομικών με... βρώμικα χέρια. Η «Gangster Squad» έχει έναν και μόνο στόχο: να απαλλάξει την Πόλη των Αγγέλων από τον υπόκοσμό της και να το κάνει «χωρίς πρωτόκολλο, χωρίς κανόνες, χωρίς οίκτο».

Το σενάριο βασίζεται σε μια σειρά από άρθα σχετικά με τον Μίκι Κοέν που είχε δημοσιεύσει ο Πολ Λίμπερμαν. Η εικόνα όμως, όπως φαίνεται κι από το trailer, δυναμιτίζει την ιστορία με μία σύγχρονη action ενέργεια όσο και το αξεπέραστο στιλ του gangster genre.

«Θέλεις να με πάρεις μακριά από όλον αυτόν τον κόσμο;» ρωτάει η Εμα Στόουν (ερωμένη του «Μίκι Κοέν»). «Οχι κυρία μου. Ηλπιζα απλά να σας... πάρω» η απάντηση του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Και το σελιλόιντ παίρνει φωτιά...