Buzz

Ο Μπραντ Πιτ είναι ο Wardaddy στις πρώτες φωτογραφίες από το «Fury» του Ντέιβιντ Αγιερ

στα 10

Ο Ντέιβιντ Αγιερ υποστηρίζει πως στο «Fury» θα δούμε ένα Μπραντ Πιτ που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Φανταζόμαστε ότι εννοεί τις ουλές στο πρόσωπό του, όπως αυτές διαγράφονται στις πρώτες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν.

Ο Μπραντ Πιτ είναι ο Wardaddy στις πρώτες φωτογραφίες από το «Fury» του Ντέιβιντ Αγιερ

Βρισκόμαστε στους τελευταίους μήνες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον Απρίλιο του 1945. Ενας πολεμοχαρής Στρατηγός με το όνομα Wardaddy οργανώνει μια θανάσιμη αποστολή για το πενταμελές πλήρωμα ενός τανκ με την ονομασία «Fury». Οι περιπέτειες τους είναι το αποτέλεσμα της ταινίας του Ντέιβιντ Αγιερ που βρίσκει τον Μπραντ Πιτ να επιστρέφει, μετά το «Αδοξη Μπάσταρδοι» στα χαρακώματα και με ημερομηνία εξόδου το Νοέμβριο του 2014 να χτυπάει κέντρο στην οσκαρική κούρσα.

«Αυτό που ήθελα ήταν να κάνω το απόλυτο τανκ φιλμ», δηλώνει ο Αγιερ, πιο γνωστός για την απρόσμενη επιτυχία του «End of Watch» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και την παταγώδη αποτυχία του «Sabotage» με τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

«Ο Πιτ παίζει αυτό τον σκληροτράχηλο, κακό, έντονο τύπο. Είναι ένας διαφορετικός ρόλος για την καριέρα του. Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι», αποκαλύπτει ο Αγιερ για τον Wardaddy του Μπραντ Πιτ, ενώ ταυτόχρονα αποθεώνει και τον Σάια ΛαΜπεφ, αγνοώντας τις «βρώμικες» φήμες που κυκλοφόρησαν γι' αυτόν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Είναι παρανοϊκά καλός. Ηταν μια ευτυχία να δουλεύω μαζί του και ανυπομονώ να ξανασυνεργαστούμε.»

Μαζί με τον Μπραντ Πιτ και τον Σάια ΛαΜπεφ, στο «Fury» εμφανίζονται ακόμη ο Λόγκαν Λέρμαν, ο Μάικλ Πένα, ο Τζον Μπέρνθαλ, ο Τζέισον Αϊζακς και ο Σκοτ Ιστγουντ.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία:

2

2

Διαβάστε ακόμη: