Buzz

«Frankly my dear, I don't give a damn!»: 30 νέοι ηθοποιοί λένε την ατάκα του «Οσα Παίρνει ο Ανεμος»!

στα 10

Η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Εϊμι Σούμερ, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρι, η Κρίστεν Γουιγκ, ο Μπράιαν Κράνστον, η Σαρλίζ Θερόν και... 23 ακόμα ηθοποιοί ερμηνεύουν την πιο διάσημη σκηνή του «Οσα Παίρνει ο Ανεμος» στο φακό. Δείτε το βίντεο!

«Frankly my dear, I don't give a damn!»: 30 νέοι ηθοποιοί λένε την ατάκα του «Οσα Παίρνει ο Ανεμος»!

To περιοδικό W κάνει την παραγωγή σε μία σειρά από βίντεο που ονομάζει «Casting Call», δηλαδή «ακροάσεις». Σε αυτά βάζει γνωστούς πρωταγωνιστές να ξαναπαίζουν διάσημες κινηματογραφικές σκηνές με μία μικρή ανατροπή.

Σε αυτό το πρώτο παράδειγμα υποβάλλει 30 πρωταγωνιστές σε μια μικρή δοκιμασία: πρέπει να ερμηνεύσουν την πιο κλασική σκηνή του «Οσα Παίρνει ο Ανεμος» - εκείνη που η Σκάρλετ O' Xάρα απελπίζεται και ρωτά τον Ρετ Μπάτλερ «Κι εγώ; Που θα πάω; Τι θα απογίνω;» κι εκείνος της απαντά «Ειλικρινά αγαπητή μου δεν μου καίγεται καρφί!».

  • Where shall I go? What shall I do?
  • Frankly my dear, I don't give a damn!

gone with the wind 607

gone with the wind 607 2

H μικρή ανατροπή είναι ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να πουν την ατάκα του Κλαρκ Γκέιμπλ και οι άντρες αυτή της Βίβιαν Λι. Nαι, η ιδέα, το βίντεο, το αποτέλεσμα είναι στημενα με χιούμορ. Ομως, παρόλα αυτά, βλέπεις την τόλμη, τις ιδέες, την ερμηνευτική στόφα του καθενός.

Απολαύστε το βίντεο: