Buzz

«Fast 9»: Τι τη θες την τεστοστερόνη, αν έχεις τη Σαρλίζ Θερόν και την Ελεν Μίρεν;

στα 10

Μια ανάσα πριν το «Hobbs & Shaw», ο Βιν Ντίζελ βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Fast 9»: Τι τη θες την τεστοστερόνη, αν έχεις τη Σαρλίζ Θερόν και την Ελεν Μίρεν;

Στις 29 Αυγούστου θα γυρίσουμε από τις διακοπές: το «Hobbs & Shaw», το spin-off των «Fast & Furious» έρχεται στις οθόνες, φέρνοντας μαζί του δυο από τα θεαματικότερα παλικάρια (ως προς τη διάπλαση, τουλάχιστον) του franchise, τον Ντουέιν The Rock Τζόνσον και τον Τζέισον Στέιθαμ.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο τρέιλερ του «Hobbs & Shaw» είναι φτιαγμένο από τα υλικά των ονείρων

Μόνο που η νέα σειρά ταινιών (γιατί κανείς δεν περιμένει ότι το spin-off θα μείνει στη μία ταινία), αφήνει ένα κενό στο πρωτότυπο franchise. Ή μήπως όχι; Ο Βιν Ντίζελ, η (συγχωρήστε μας) κινητήριος δύναμη πίσω από την παράδοση του «Fast & Furious», σπεύδει να ενημερώσει, βγάζοντας και λίγο γλώσσα, ότι όλα βαίνουν καλώς στο βασίλειο της ασφάλτου. Το «Fast 9» βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα, με σκοπό να φτάσει στις αίθουσες στις 22 Μαΐου 2020. Και μπορεί ο The Rock και ο Στέιθαμ να απόσχουν, έχοντας πια αποκτήσει το δικό τους παιχνίδι, αλλά οι θέσεις τους έχουν ήδη καταληφθεί.

fast 9 607

Οι δυο δυναμικές, σέξι, αποστομωτικές, γεμάτες αδρεναλίνη και χιούμορ κυρίες που «στόλισαν» το «F&F» επανέρχονται για νέες περιπέτειες. Η Σαρλίζ Θερόν, furiosa έτσι κι αλλιώς, θα υποδυθεί και πάλι την τρομοκράτη του κυβερνοχώρου, Cipher, ενώ η Ελεν Μίρεν συνεχίζει την παρουσία της ως Μάγκνταλεν Σο, απρόβλεπτη μαμά των αδελφών Ντέκαρντ και Οουεν. Δείτε παρακάτω την... ενημέρωση από το μέτωπο Βιν Ντίζελ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βιν Ντίζελ ζήτησε να κοπεί σκηνή με τον Ντουέιν Τζόνσον από το «Fast and Furious 8»;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Week 3! The world’s saga... it’s CENA not SENNA Vin. Haha. All love, always. #Fast92020 #Fatherhood #GratefulVin #PaMiGente

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel) στις