Buzz

Δυναμώστε την ένταση! Ετσι θα ακούγεται το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Κυκλοφόρησε το track list του soundtrack του «Django Unchained». Είχατε αμφιβολία ότι θα ήταν ένας κατάμαυρος σπαγγέτι δυναμίτης; Ακούστε και θα καταλάβετε...

Δυναμώστε την ένταση! Ετσι θα ακούγεται το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Ανακατεύοντας την παράδοση των σπαγγέτι γουέστερν, μια ολοκαίνουρια σύνθεση του Ενιο Μορικόνε, διαλόγους από την ταινία και τον Τζέιμς Μπράουν, το soundtrack του «Django Unchained» κυκλοφορεί στις 18 Δεκεμβρίου σχεδόν ως το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χαλί για τις δύσκολες ώρες...

Δείτε παρακάτω όλο το track list ακούγοντας μερικά από τα τραγούδια του soundtrack, διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Django Unchained» και δείτε στο τέλος του κειμένου το ολοκαίνουριο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις, κάνοντας υπομονή μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου όταν η ταινία θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες.

Track List

1.Winged

2.Django (Main Theme) - Luis Bacalov, Rocky Roberts / Το soundtrack του «Django Unchained» ξεκινάει δικαιωματικά με το βασικό θέμα του Λουίς Μπακάλοφ για το «Django» του Σέρτζιο Κορμπούτσι του 1966, ερμηνευμένο από τον Ρόκι Ρόμπερτς.


3.Τhe Braying Mule - Ennio Morricone / Ενα από τα θέματα που συνέθεσε ο Ενιο Μορικόνε για το γουέστερν του Ντον Σίγκελ από το 1970 «Two Mules for Sister Sara» με τον Κλιντ Ιστγουντ και τη Σίρλεϊ ΜακΛέιν. Ακούστε το παρακάτω πρώτο μαζί με μια σειρά άλλων μουσικών θεμάτων της ταινίας.


4.In that Case, After You...

5.Lo Chiamavano King (His Name is King) - Luis Bacalov, Edda Dell' Orso / To τραγούδι του Λουίς Μπακάλοφ από την ταινία «His Name was King» του Tζιανκάρλο Ρομιτέλι ερμηνευμένο από την Εντα Ντελ' Ορσο.


6.Freedom - Anthony Hamilton & Elayna Boynton / Καινούριο τραγούδι από τους r 'n' b αμερικάνους Αντονι Χάμιλτον και Ελάινα Μπόιντον.

7.Five-Thousand-Dollar Nigga's and Gummy Mouth Bitches

8.La Corsa (2nd Version) - Luis Bacalov / Αλλη μια σύνθεση του Λουίς Μπακάλοφ για το «Django» του Σέρτζιο Κορμπούτσι του 1966.


9.Sneakey Schultz and the Demise of Sharp

10.I Got a Name - Jim Croce / Ενα από τα ωραιότερα τραγούδια του τυχοδιώκτη φολκ τραγουδοποιού Τζιμ Κρος που έζησε ολόκληρη τη ζωή του στο περιθώριο γράφοντας τραγούδια από τις εμπειρίες του στο δρόμο και αυτό που η κυκλοφορία του στις 20 Σεπτεμβρίουτ ου 1973 συνέπεσε με το θάνατο του σε αεροπορικό δυστύχημα επιστρέφοντας από μια συναυλία στη Λουιζιάνα προς το Τέξας.


11.I Giorni Dell' Ira - Riz Ortolani / To διάσημο θέμα του Ιταλού μουσικού Ριζ Ορτολάνι για την ταινία «Day of Anger» του Τονίνο Βαλέρι με τον Λι Βαν Κλιφ από το 1967 που ο Ταραντίνο είχε χρησιμοποιήσει ξανά στο «Kill Bill».


12.100 Black Coffins - Rick Ross / Καινούριο τραγούδι του αμερικάνου ράπερ Ρικ Ρος.

13.Nicaragua - Jerry Goldsmith featuring Pat Metheny / To τελευταίο θέμα του soundtrack που έγραψε ο Τζέρι Γκόλντσμιθ για το «Under Fire» του Ρότζερ Σπότισγουντ το 1983. Mε τη συμμετοχή του θρυλικού τζαζίστα και συνθέτη Πατ Μέθενι.


14.Hildi's Hot Box

15.Sister Sara's Theme - Ennio Morricone / Δεύτερο θέμα του Ενιο Μορικόνε από το «Two Mule for Sister Sara» του Ντον Σίγκελ.


16.Ancora Qui - Ennio Morricone and Elisa / Αυτό είναι το ολοκαίνουριο θέμα που έγραψε ο Ενιο Μορικόνε ειδικά για το «Django Unchained».

17.Unchained (The Payback/Untouchable) - James Brown and 2Pac / To ρεμίξ που έλαμψε από το πρώτο teaser του «Django Unchained». Ακούστε παρακάτω το πρωτότυπο Payback του Τζέιμς Μπράουν.


18.Who Did that to You? - John Legend / Καινούριο τραγούδι του 34χρονου Τζον Λέτζεντ - θρύλου όχι μόνο στο όνομα αλλά και στο μάτι!

19.Τοο Old to Die Young - Brother Dege / Συγγραφέας, συνθέτης, τραγουδιστής και ηγέτης των Santeria (που δημιουργήθηκαν το 1994) ο Ντιτζ Λεγκ δανείζει ένα από τα folk ποιήματά του στο «Django Unchained». Αυτό που ακολουθεί είναι το official video του τραγουδιού.


20.Stephen the Poker Player

21.Un Monumento - Ennio Morricone / Θέμα από το σπαγγέτι γουέστερν «I Crudelli» («The Hellbenders») του Σέρτζιο Κορμπούτσι του 1967 με τον Τζόζεφ Κότεν.


22.Six Shots Two Guns

23.Trinity (Titoli) - Annibale E I Cantori Moderni / Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος ο Τρινιτά με το θέμα των τίτλων του «Το όνομα είναι Τρινιτά», της ταινίας του 1970 που άφησε στην αθανασία τον Τέρενς Χιλ και τον Μπαντ Σπένσερ.



Extra bonus δείτε το ολοκαίνουριο τρέιλερ του «Django Unchained», το τελευταίο που κυκλοφορεί μέχρι την έξοδό του τα Χριστούγεννα στις αμερικανικές αίθουσες: