Buzz

Εκτός κινδύνου ο Τζέρι Λιούις

στα 10

Ο θρυλικός κωμικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας χτες το βράδυ, ακυρώνοντας μάλιστα τη sold-out παράστασή του. Τα νέα σήμερα όμως μοιάζουν θετικά για τον 85χρονο σταρ...

Εκτός κινδύνου ο Τζέρι Λιούις
Εξιτήριο πήρε ο θρυλικός κωμικός. Καμία ανησυχία για την υγεία του.

Ο Τζέρι Λιούις, παρά την προχωρημένη ηλικία του, περιοδεύει ανά τον κόσμο δίνοντας παραστάσεις. Αυτή την εποχή βρίσκεται στην Αυστραλία για μία 15νθήμερη τουρνέ που έχει μάλιστα φιλανθρωπικό χαρακτήρα: τα έσοδα πηγαίνουν σε αυστραλέζικο οργανισμό καταπολέμησης της μυϊκής δυστροφίας, σκοπό στον οποίο ο Λούις είναι, εδώ και χρόνια, αφοσιωμένος.

Χτες βράδυ όμως, λίγο πριν εμφανιστεί στο δημοφιλές κλαμπ του Σίδνεϊ «Rooty Hill RSL», ο Λούις ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής κωμικός είχε στο παρελθόν υποστεί εμφράγματα, είχε εμφανίσει πνευμονική δυσλειτουργία, και εδώ και δεκαετίες παλεύει με χρόνιους πόνους στην πλάτη - αποτέλεσμα των κωμικών του σλάπστικ πτώσεων, που τον έκαναν διάσημο. Υπήρχαν λοιπόν λόγοι σοβαρής ανησυχίας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τα νέα όμως ακούγονται αισιόδοξα: τίποτα το σοβαρό δεν βρήκαν οι γιατροί, οι οποίοι απέδωσαν όλο το περιστατικό σε jet lag και μετά από ολιγώορη παρακολούθηση έδωσαν εξιτήριο στον αεικίνητο Λούις.

«Είναι πίσω στο ξενοδοχείο του και έχει ήδη επανέλθει στην κανονική του ρουτίνα» μας διαβεβαιώνει η Κάντι Κάζου, υπεύθυνη Τύπου του ηθοποιού, η οποία και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει τη σημερινή εικόνα του. «Δεν ξέρω που βρίσκει τόση ενέργεια. Δεν σταματά ποτέ!»

Ο βετεράνος κωμικός θα ολοκληρώσει την περιοδεία του και θα επιστρέψει στην Αμερική στις αρχές Ιουλίου.