Buzz

Είναι πουλί; Είναι ο Wolverine; ο «Man of Steel» έχει μούσι!

στα 10

Ο Superman μοιάζει να έχασε τα ρούχα του καθώς και την ξυριστική του μηχανή (έχει άραγε λεπίδες από κρυπτονίτη;) σε μερικές νέες, ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του Χένρι Κάβιλ από τα γυρίσματα του «Man of Steel».

Είναι πουλί; Είναι ο Wolverine; ο «Man of Steel» έχει μούσι!
Super hairy!

Τίποτα δεν λέει «κρίση προσωπικότητας» περισσότερο από ένα αξύριστο πρόσωπο κι ένα τριχωτό στέρνο σε μια ταινία με υπερήωρες, οπότε νομίζω πως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι σκηνές που γυρίζει αυτές τις μέρες ο Χένρι Κάβιλ για το «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ, θα αφορούν σε δύσκολες ώρες του Superman.

To «Man of Steel» φιλοδοξεί να μας κάνει να ξεχάσουμε το «Superman Returns» και τον μάλλον άχρωμο Μπράντον Ρουθ και να τοποθετήσει τον υπερήρωα σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, εκεί όπου το κόκκινο βρακάκι (που εξαφανίστηκε από τη νέα στολή) πάνω από το μπλε κολάν, είναι κάτι το αχρείαστο.

Το αξύριστο look και το au naturel στέρνο του Χένρι Κάβιλ, βρίσκονται προφανώς στο ίδιο μήκος κύματος και στο πνεύμα που ο παραγωγός Κρίστοφερ Νόλαν και ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ φιλοδοξούν να δώσουν στο reboot του μακρόβιου, αλλά μάλλον κουρασμένου κινηματογραφικού franchise.