Buzz

«Dom Hemingway»: ο Τζουντ Λο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

στα 10

Το δεύτερο trailer για το «Dom Hemingway» του Ρίτσαρντ Σέπαρντ μοιάζει να είναι η πιο δυνατή στιγμή της καριέρας του πρωταγωνιστή, ο οποίος ετοιμάζεται για το μεγάλο του comeback.

«Dom Hemingway»: ο Τζουντ Λο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Μία μαύρη, αθυρόστομη, βίαιη και τρυφερή αγγλική κωμωδία μοιάζει να βρίσκει τον Τζουντ Λο σε μεγάλα κέφια! Ο σπουδαίος βρετανός πρωταγωνιστής είχε χρόνια να λάμψει σε κάτι, αλλά στον «Dom Hemingway» του Ρίτσαρντ Σέπαρντ, του σκηνοθέτη που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και τα γέλια μας με το «The Matador», φαίνεται ότι κλέβει όλους τους προβολείς.

Στην πληθωρική, βρώμικη, μαύρη αυτή κωμωδία, που έκανε ήδη από την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο και μάζεψε ενθουσιώδεις κριτικές, ο «Ντομ Χέμινγουεϊ» είναι ένας επικίνδυνος, αθυρόστομος, χωρίς φραγμούς και χωρίς συνείδηση, απολαυστικός εγκληματίας που μόλις έχει αποφυλακιστεί μετά από ποινή 12 χρόνων κι είναι έτοιμος να… εισπράξει όσα του οφείλονται, επειδή κράτησε το στόμα του κλειστό: κάτι που δε σκοπεύει να ξανακάνει ποτέ!

Για αυτό το λόγο ο Ντομ ταξιδεύει μαζί με τον κολλητό και συνέταιρό του Ντίκι (τον πάντα υπέροχο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ), αναζητώντας τον Κύριο Φοντέν (Ντέμιαν Μπισίρ), στη Νότια Γαλλία, προκειμένου να διεκδικήσει την ανταμοιβή του. Μόνο που οι περιστάσεις... ανατρέπονται. Κι ο Ντομ αποφασίζει ότι αυτό που θέλει περισσότερο στην πραγματικότητα είναι η επανασύνδεση με την κόρη του (Εμίλια Κλαρκ, ναι η Ντένερις Ταργκάριεν του «Game of Thrones»).

Δείτε το γεμάτο ενέργεια δεύτερο trailer της ταινίας (εδώ ένα πρώτο trailer του «Dom Hemingway») που μόλις κυκλοφόρησε και υποκλιθείτε στο δαιμόνιο ταλέντο του Τζουντ Λο.