Buzz

Δόκτορας Μπεν Αφλεκ!

στα 10

Ενα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, το Brown University, απονέμει στον Μπεν Αφλεκ τον τιμητικό τίτλο του Δόκτορα των Τεχνών κι Επιστημών. Κι άλλοι δουλεύουν σαν σκλάβοι τις εργασίες τους ακόμα...

Δόκτορας Μπεν Αφλεκ!

O οσκαρικός Μπεν Αφλεκ, πλέον και Δόκτορας. Το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Μπράουν (ένα από τα δέκα καλύτερα της Αμερικής) θέλησε να τιμήσει τον ντόπιο, Βοστωνέζο, σκηνοθέτη και ηθοποιό για το οσκαρικό του φετινό επίτευγμα με την «Επιχείρηση: Argo» και του απένειμε τον τίτλο συμβολικά.

Είναι παράδοση να δίνονται τέτοιες τιμητικές διακρίσεις σε καλλιτέχνες από τα «Ivy League» πανεπιστήμια της Αμερκής, και φέτος το Brown University απένειμε 6 συνολικά τίτλους. Ο Αφλεκ ήταν ανάμεσα σε επιφανείς συγγραφείς, επιστήμονες και καθηγητές, αλλά φυσικά εκείνος έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι υπόλοιποι πέντε που στάθηκαν με τον Αφλεκ στην τελετή της τιμητικής αποφοίτησης είναι οι εξής: ο συγγραφέας (και καθηγητής του πανεπιστημίου MIT) Τζούνοτ Ντίαζ, ο συνταξιοδοτημένος ερευνητής του πανεπιστημίου Στάνφορντ Στάνλεϊ Φάλκοφ, ο Πρόεδρος του Tougaloo College Μπέβερλι Γουέιντ Χόγκαν, ο γιατρός και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Ρόμπερτ Γουντ Τζόνσον» Ρίζα Λαβίζο-Μάρεϊ και ο Πρόεδρος του κολλεγίου του Μαϊάμι, Εντουάρντο Παντρόν.

Το Brown University απένειμε 2.400 πτυχία την Κυριακή.

Δείτε φωτογραφίες από την στιγμή που ο Μπεν Αφλεκ παίρνει «το πτυχίο του» και το πανηγυρίζει!

1

2

3

4

5

6

7

8

9