Buzz

Δείτε τα βίντεο των πρώτων οντισιόν των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Νικόλ Κίντμαν!

στα 10

Βγαίνουν σε δημοπρασία οι πρώτες οντισιόν διάσημων σταρ όπως των Τζον Κιούζακ, Νικόλ Κίντμαν, Ελεν Χαντ, Μπραντ Πιτ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...

Δείτε τα βίντεο των πρώτων οντισιόν των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Νικόλ Κίντμαν!

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν πρέπει να ήταν ακόμα 10 χρονών. Η Νικόλ Κίντμαν είχε τα 90ς σγουρά, άγρια αυστραλέζικα μαλλιά της. Ο Μπραντ Πιτ κουβαλούσε την αυθάδικη λάμψη του άγουρου όμορφου φωτομοντέλου. Σ' ένα βίντεο-δείγμα των 54 (!) οντισιόν που θα διατεθούν σε δημοπρασία (ο ίδιος υπεύθυνος κάστινγκ τις πούλησε, αλλά το όνομά του παραμένει άγνωστο), το οποίο παρουσιάστηκε στο πρωινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο «Today Show», οι τωρινοί A-Listers αποκαλύπτονται στα πρώτα τους βήματα.

Ιδιαίτερα ειρωνικό ότι οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούσαν έστω για κάποιους μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους... χωρίς επιτυχία. Και πάντα διασκεδαστικό να μαθαίνεις ποιος ηθοποιός προσπάθησε για ποιο ρόλο και σε ποιον τελικά κατέληξε: π.χ. η Ελεν Χαντ για το ρόλο της Λόρα Ντερν στο «Τζουράσικ Παρκ», ή η Νικόλ Κίντμαν για το θρίλερ «Shattered» που πήγε στη σταρ των 90ς Γκρέτα Σκάκι.

UPDATE: Η ιστορία της δημοπρασίας των ακροάσεων των ηθοποιών (που από ό,τι μάθαμε οι κασέτες είχαν αρκετά ακόμα ηχηρά ονόματα όπως αυτά των Τζούλιαν Μουρ, Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι και πολλών άλλων) πήρε μεγάλες διαστάσεις και επενέβη το συνδικαλιστικό τους όργανο - η SAG. Η Ενωση Ηθοποιών Αμερικής λοιπόν σταμάτησε τη δημοπρασία νομικά και βγάζοντας επίσημη ανακοίνωση: «Οι οντισιόν δεν είναι δημόσιες εμφανίσεις. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της SAG είναι και πρέπει να παραμένουν ιδιωτικές.» Μετά από αυτό ο οίκος Julien’s Auctions απέσυρε τις κασέτες από τη δημοπρασία, η οποία θα γίνει στις 5 και 6 Απριλίου μόνο με χόλιγουντ μεμοραμπίλια.

Σας είχαμε παρουσιάσει και παλιότερα κάτι παρόμοιο. Νάταλι Πόρτμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον σε ηλικία που θα έπρεπε να παίζουν με κούκλες. Η Τζούλια Ρόμπερτς άβαφη. Θυμηθείτε και αυτά τα βίντεο.

Τέλος, μήπως θέλετε να ξαναδείτε τους σημερινούς μεγάλους σταρς όταν έκαναν απλώς μικρά cameo, περάσματα και ρολάκια σε ταινίες; Είχαν διάλογο; Θέλουν να θυμούνται αυτές τις εμφανίσεις ή όχι; Δείτε το βίντεο.