Buzz

Δείτε πρώτοι το πολυβραβευμένο «Μετά τη Λουτσία» του Μισέλ Φράνκο!

στα 10

H Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι την ταινία του Μισέλ Φράνκο «Μετά τη Λουτσία» που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα» του Φεστιβάλ Καννών και υπήρξε η επίσημη υποψηφιότητα του Μεξικό για το φετινό ξενόγλωσσο Οσκαρ.

Flix Team
Δείτε πρώτοι το πολυβραβευμένο «Μετά τη Λουτσία» του Μισέλ Φράνκο!

Εξι μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του σε τροχαίο, ο Ρομπέρτο και η έφηβη κόρη του Αλεχάντρα κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα μετακομίζοντας στην Πόλη του Μεξικού. Πατέρας και κόρη προσπαθούν ο καθένας να ξεπεράσει το πένθος του με τον δικό του τρόπο. Οσο ο πατέρας παραμένει απρόσιτος, η κόρη αρχίζει να συναναστρέφεται με μια μάλλον επικίνδυνη παρέα στο καινούριο της σχολείο. Η Αλεχάντρα θα γίνει σταδιακά το θύμα μιας ολοένα και πιο απάνθρωπης συμπεριφοράς από τη μεριά των συμμαθητών της, χωρίς να τολμάει να αντιδράσει ή να μοιραστεί κάτι από την προσωπική της κόλαση με τον πατέρα της.

Ο,τι περιγράφει η παραπάνω υπόθεση της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Μισέλ Φράνκο είναι μόνο η αρχή μιας αποκαλυπτικής ταινίας που με απόλυτα κλινικό και βίαιο τρόπο προσπαθεί να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα της ενηλικίωσης.

Σαν οικογενειακό δράμα από την ανάποδη και με δύο ερμηνείες (της Τέσα Ια στο ρόλο της Αλεχάντρα και του Γκονζάλο Βέγκα Τζούνιορ στο ρόλο του πατέρα της) που είναι αδύνατον να ξεχάσεις καιρό μετά την προβολή της ταινίας, το «Μετά τη Λουτσία» φτάνει μέχρι τα άπατα βάθη της ανθρώπινης απώλειας πριν αφήσει τον θεατή άφωνο με το συνταρακτικό του φινάλε.

Το «Μετά τη Λουτσία» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου από την Feelgood Entertainment.

Δείτε πρώτοι το «Μετά τη Λουτσία» του Μισέλ Φράνκο τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 18.00 στον κινηματογράφο Νιρβάνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και την ένδειξη «Μετά τη Λουτσία» στο win@flix.gr. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail τη Δευτέρα το μεσημέρι.