Buzz

«cross/film» και «Walk»: Ανοιχτή προβολή στο Ολύμπιον από νέους κινηματογραφιστές για όλους

στα 10

Μια μικρού και μια μεσαίου μήκους ταινία, φτιαγμένες από μια ομάδα κινηματογραφιστών, ηθοποιών και μουσικών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη συστήνονται την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης.

Flix Team
«cross/film» και «Walk»: Ανοιχτή προβολή στο Ολύμπιον από νέους κινηματογραφιστές για όλους

Ο Κωνσταντίνος Στάθης, κινηματογραφιστής με βάση κυρίως τη Θεσσαλονίκη και απόφοιτος του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ οργανώνει μια ανοιχτή προβολή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 15:30 στον κινηματογράφο Ολύμπιο.

Δύο ταινίες του, το μικρού μήκους «cross/film» και το μεσαίο μήκους «Walk», ιστορίες μιας παρέας που αναζητά διέξοδο εντός και εκτός μεγάλης οθόνης, θα συστηθούν στο κοινό μαζί με όσους εμπλέκονται στη δημιουργία τους - μια ευρύτερη ομάδα κινηματογραφιστών, ηθοποιών και μουσικών, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που δούλεψαν μαζί και συνεργάστηκαν σε όλα τα επίπεδα, από την προ-παραγωγή μέχρι την τελική ολοκλήρωση των ταινιών, τα τελευταία τρία χρόνια.

cross cross/film

Walk 607 walk

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ για το «cross/film» και το «Walk» και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές στο επίσημο event στο Facebook.

af;isa