Buzz

«Cloud Atlas»: νέο, υπέροχο trailer...

στα 10

«Νομίζω ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος. Και θα σε περιμένω εκεί...» Δείτε το δεύτερο trailer του έπους που υπογράφουν οι Λάνα και Αντι Γουατσόφσκι μαζί με τον Τομ Τίκβερ.

«Cloud Atlas»: νέο, υπέροχο trailer...

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας ήταν κάπως... πληθωρικό (6 ολόκληρα λεπτά!) όπως όμως και ολόκληρο το project - μία ταινία που διαρκεί 164!

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα πιο κανονικής διάρκειας trailer, το οποίο όμως δεν υπολείπεται σε τίποτα από την μαγεία και τον συναισθηματισμό του πρώτου.

Ηρωες και ηρωΐδες, από διαφορετικές ιστορικές εποχές, πολιτισμούς και γεωγραφικές συντεταγμένες, γνωρίζονται, χωρίζουν, πεθαίνουν και ξαναγεννιούνται για να ξαναερωτευθούν από την αρχή. Με τον χρόνο και τον τόπο να χάνουν τα όριά τους σ' αυτό το άλογο γαϊτανάκι που λέγεται σύμπαν, ζωή, άνθρωπος, ψυχή.

«Τα σώματά μας δεν μας ανήκουν. Ολα μας συνδέουν με τους άλλους - προηγούμενους και επόμενους. Με κάθε μας έγκλημα, καθορίζουμε το μέλλον μας στην επόμενη ζωή»

Βασισμένο στο ομότιτλο, πολυσύνθετο βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ, το εξίσου μεγαλόπρεπο έπος που υπογράφουν οι Λάνα και Αντι Γουατσόφσκι μαζί με τον Τομ Τίκβερ, αφηγείται την εξέλιξη του ανθρώπου από τον 19ο αιώνα μέχρι το μακρινό μέλλον, κι από το Βέλγιο και το Σαν Φρανσίσκο μέχρι την Κορέα και τη Χαβάη, ενώ όλοι οι ηθοποιοί θα υποδύονται όχι μόνο πολλούς ρόλους, αλλά και τα δύο φύλα σε μια εναλλαγή που ήδη κάνει το «Cloud Atlas» την ταινία - γεγονός του 2012! (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στο «Cloud Atlas» πρωταγωνιστούν, μάλλον όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, οι Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Στέρτζες, Μπεν Γουίσο, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Χιου Γκραντ, Μπέι Ντούνα, Ντέιβιντ Γκιάζι, Σούσαν Σαράντον, Κιθ Ντέιβιντ, Τζέιμς Ντ’ Αρσι και Χιούγκο Γουίβινγκ.

Το «Cloud Atlas» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο, και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου (και στην Ελλάδα τον Νοέμβριο).

Tags: CLOUD ATLAS