Buzz

«Cheap Thrills»: Μέχρι που θα φτάνατε για μια χούφτα δολάρια

στα 10

Η ταινία του Ε. Λ. Κατζ, έφυγε από το SXSW με το buzz μιας αληθινά twisted απόλαυσης και το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει το γιατί.

«Cheap Thrills»: Μέχρι που θα φτάνατε για μια χούφτα δολάρια

Η ταινία του Ε. Λ. Κατζ έφυγε από το SXSW με το buzz μιας αληθινά twisted απόλαυσης και το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει το γιατί.

Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του Κρεγκ, ενός παντρεμένου άντρα που βγαίνοντας το πρωί από το σπίτι του, βρίσκει θυροκολλημένη την απόφαση έξωσης του και που λίγο αργότερα, απολύεται από το συνεργείο αυτοκινήτων όπου δουλεύει.

Οταν αργότερα σε ένα μπαρ θα συναντήσει έναν παλιό του φίλο κι όχι ακριβώς το καλύτερο παιδί, οι δυο τους θα δεχτούν την πρόταση ενός παράξενου ζευγαριού για να κερδίσουν εύκολα χρήματα, εκπληρώνοντας μια σειρά από προκλήσεις.

Οι οποίες ξεκινούν αθώα («διακόσια δολάρια για μια σφαλιάρα στον πισινό της σερβιτόρας»), αλλά που γρήγορα καθώς οι νύχτα προχωρά, τα ποσά αυξάνονται και η παρέα μετακομίζει στο σπίτι του ζευγαριού, γίνονται όλο ένα και πιο σκοτεινές κι εν δυνάμει επικίνδυνες.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, κι αναρωτηθείτε με τι σειρά σας, μέχρι που θα φτάνατε κι εσείς για μια χούφτα δολάρια...

2