Buzz

Πλήθος κόσμου είπαν χτες το τελευταίο αντίο στην Αρίθα Φράνκλιν

στα 10

Η κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν ήταν ακριβώς όπως αρμόζει σε μια Βασίλισσα: μεγαλοπρεπής, γεμάτη χάρη και λάμψη.

Πλήθος κόσμου είπαν χτες το τελευταίο αντίο στην Αρίθα Φράνκλιν

Πλήθος κόσμους, από σταρς, μέχρι και πολιτικούς και απλούς πολίτες, πήγαν χτες στην κηδεία της Βασίλισσας της Σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν, η οποία πέθανε στις 16 Αυγούστου από καρκίνο στο πάγκρεας. Στην κηδεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Greater Grace στο Ντιτρόιτ, την πόλη που εγκαταστάθηκε και πέρασε ολόκληρη την ζωή της, παραβρέθηκαν οι Στίβι Γουόντερ, Σάκα Καν, Μπιλ Κλίντον, Αριάνα Γκράντε, Φέιθ Χιλ, Τζένιφερ Χάντσον και πολλοί άλλοι.

Ο στενός φίλος και συνεργάτης της Αρίθα Φράνκλιν, Κλάιβ Ντέιβς, ιδρυτής της φημισμένης δισκογραφικής εταιρείας Arista Records το 1974, ήταν εκείνος που έπλεξε το εγκώμιο της Βασίλισσας της Σόουλ λέγοντας, ανάμεσα σε άλλα πως κάθε φορά που η Αρίθα έμπαινε στο στούντιο «όλοι μας μέναμε άναυδοι με το που βρισκόταν μπροστά από το μικρόφωνο… Η Αρίθα αγαπούσε την ζωή. Ηταν μια σπουδαία γυναίκα.»

Διαβάστε ακόμα: Οι 9 ωραιότερες στιγμές της Αρίθα Φράνκλιν στο σινεμά

aretha franklin funeral 607

aretha franklin funeral 607

aretha franklin funeral 607

Αρκετοί από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί για να την αποχαιρετίσου, απότισαν, ο καθένας με τον τρόπο του, φόρο τιμής στην σπουδαία αυτή τραγουδίστρια, με την Τζένιφερ Χάντσον να ερμηνεύει το «Amazing Grace», ενώ άλλοι τραγουδήσαν δικές τους επιτυχίες ή της Αρίθα Φράνκλιν.

Αλλά εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η Αριάνα Γκράντε που ερμήνευσε με σαρωτικό πάθος το «Natural Woman» και έκανε τους πάντες να την καταχειροκροτήσουν. Η Αρίθα Φράνκλιν αγαπούσε ιδιαίτερα την Γκράντε, με την οποία είχε συναντηθεί αρκετές φορές, και η οικογένειά της ήταν εκείνη που ζήτησε από την Γκράντε να ερμηνεύσει το κομμάτι αυτό όταν την είδαν να το κάνει στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Διαβάστε ακόμα: Από τον Μπαράκ Ομπάμα μέχρι τον τον Snoop Dog: Αποχαιρετιστήρια μηνύματα στην Αρίθα Φράνκλιν

aretha franklin funeral 607

aretha franklin funeral 607

aretha franklin funeral 607

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν.