Buzz

Η ακαταμάχητη ομορφιά της Κέιτ Μπλάνσετ

στα 10

Από το εξώφυλλο του Beauty Papers, η Κέιτ Μπλάνσετ ορίζει την ομορφιά, το glamour, τη σημασία του να μεταμορφώνεσαι αλλά να είσαι πάντα o εαυτός σου.

Η ακαταμάχητη ομορφιά της Κέιτ Μπλάνσετ

Στo τεύχος του Beauty Papers που μόλις κυκλοφόρησε, μια συλλεκτική έκδοση που κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο και φιλοδοξεί να ορίσει από την αρχή έννοιες που ταλαιπωρήθηκαν μέσα στα χρόνια από τα περιοδικά μόδας και lifestyle, πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ σε μια φωτογράφηση του Κάσπερ Σέγιερσεν.

Εν μέσω μιας μπανάνας και μιας performance που αφιερώνεται στον σπουδαίο Αμερικάνο καλλιτέχνη Μπρους Νάουμαν, η Κέιτ Μπλάνσετ μιλάει για την ομορφιά, την τέχνη και τη θέση των γυναικών στη βιομηχανία.

Δείτε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ σε κέφια στο τρέιλερ του «Where'd You Go, Bernadette» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Cate Blanchett Beauty Papers

Για το glamour: «Το glamour αστράφτει. Είναι αβιάστο και ασυνείδητο και καταραμένα σέξι. Είναι επίσης αρκετά δύσκολο να το πετύχεις. Είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσεις για να πετύχεις. Ενδεχομένως περιλαμβάνει επίσης το βούρτσισμα των μαλλιών;»

Για τις μεταμορφώσεις: «Το μόνο που βλέπω είναι ο εαυτός μου. Που με κάνει να πλήττω όταν είναι άκαμπτος και ο ίδιος. Η μεταμόρφωση δεν είναι στόχος για μένα. Στόχος είναι αν θέλω να είμαι μέρος αυτής της συζήτησης, αν έχω κάτι να προσφέρω. Σε σχέση με τους χαρακτήρες που ερμηνεύω - που για μένα είναι και ο πρώτος λόγος για να μπω σε ένα πρότζεκτ - με ενδιαφέρει περισσότερο το κείμενο. Ο ρυθμός του καλού σεναρίου. Ο ρυθμός του χαρακτήρα και επίσης αυτά που επιλέγει να μην πει.»

Για τον εαυτό της: Αν έχω μια αίσθηση για τον εαυτό μου είναι τελείως ελαστική. Και πραγματικά, εκτός από το να διεκδικών τα λάθη μου και τα ελλατώματά του, που είναι πολλά, προσπαθώ να σκέφτομαι τον εαυτό μου όσο το δυνατόν λιγότερο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να μας απασχολούν στον κόσμο αυτή τη στιγμή.»


Διαβάστε ακόμη: Strike a pose: Οχι, οι stars δεν ντύνονται μόνοι τους

Cate Blanchett Beauty Papers

Cate Blanchett Beauty Papers