Buzz

Ο Κεραυνός ΜακΚουίν στη σύνταξη; Ποτέ!

στα 10

Στο τρίτο μέρος του «Cars», της ταινίας της Pixar που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Κεραυνό ΜακΚουίν, οι εποχές αλλάζουν πιο γρήγορα απ' όσο τρέχουν τα ανθεκτικά ελαστικά του πιο διάσημου αγωνιστικού του σινεμά.

Flix Team
Ο Κεραυνός ΜακΚουίν στη σύνταξη; Ποτέ!

Ποντάροντας ακόμη μια φορά στο τρίπτυχο ταχύτητα - νοσταλγία - ονειρο, το «Cars» φτάνει αισίως στην τρίτη του ταινία διατηρώντας υλικά από τις προηγούμενες δύο ταινίες και βάζοντας ξανά στο κέντρο τον Κεραυνό ΜακΚουίν, αυτή τη φορά σε μια υπαρξιακή πάλη με την ίδια του την ηλικία.

Μάρτυρας μιας νέας γενιάς αυτοκινήτων που τρέχουν πιο γρήορα απ' αυτόν, θα πρέπει να ανακαλύψει το μυστικό που θα τον κρατήσει στα πιτ και δεν θα τον στείλει πρόωρα στη συνταξιοδότηση.

Δείτε ακόμη: «Piper»: Δείτε την μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων της Pixar που κέρδισε το Οσκαρ

Cars 3 607

Η σκηνή που ακολουθεί είναι η πρώτη στην οποία συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ήξερε και πως αν θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να αλλάξει. Δείτε την με ελληνική μεταγλώττιση - τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του Κεραυνού ΜακΚουίν και τον Μιχάλη Κοιλάκο στο ρόλο του Τζάκσον Στορμ.


Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Αυτοκίνητα 3» που βγαίνει στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου σε διανομή της Feelgood Entertainment