Buzz

Ο Μπίλι Κρίσταλ αποχαιρετά το φίλο του Ντέιβιντ Λέτερμαν... επικά!

στα 10

Καλεσμένος της εκπομπής του για 32 ολόκληρα χρόνια, ο Μπίλι Κρίσταλ αποφάσισε ότι ο φίλος του Ντέιβιντ Λέτερμαν αξίζει ένα μιούζικαλ αντίο. Ακούστε το τραγούδι του...

Ο Μπίλι Κρίσταλ αποχαιρετά το φίλο του Ντέιβιντ Λέτερμαν... επικά!

Σε λιγότερο από ένα μήνα το «The Late Show With David Letterman» θα τελειώσει για πάντα. Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, μία πρωτοποριακή φιγούρα της late night television κι ο πιο επιδραστικός κωμικός παρουσιαστής της γενιάς του, θα κρεμάσει τη γραβάτα του και θα συνταξιοδοτηθεί. Αχαρη λέξη, αλλά μία γεμάτη καριέρα από 5 εμφανίσεις την εβδομάδα και 3 καλεσμένους τη φορά φτάνει για να αφήσει κάποιον χορτάτο και υπερπλήρη μετά από 3+ δεκαετίες τηλεοπτικής παρουσίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στίβεν Κολμπέρ παίρνει τη θέση του Ντέιβιντ Λέτερμαν

Οι φίλοι του Λέτερμαν έχουν συσσωρευτεί στη λίστα των προσκεκλημένων αυτού του τελευταίου μήνα - από την διαβόητα αγαπημένη του Τζούλια Ρόμπερτς, μέχρι τον πρώτο-πρώτο καλεσμένο της καριέρας του, Μπιλ Μάρεϊ (ο οποίος μάλλον θα είναι και ο τελευταίος του).

Στη χθεσινή εκπομπή απέναντί του κάθισε ο Μπιλι Κρίσταλ, κωμικός και φίλος του Λέτερμαν επί 32 χρόνια. Ο Κρίσταλ αποφάσισε λοιπόν να αποχαιρετήσει το φίλο του από τα τηλεοπτικά δρώμενα με ένα τραγούδι - όπως στα Οσκαρ.

billy crystal song to letterman 607

Με στίχους που μπλέκουν τα τόσα και τόσα περιστατικά που έχουν συμβεί στην εκπομπή του (από την 80ς Madonna να πετάει το ένα f- bomb μετά το άλλο, μέχρι την Ντρου Μπάριμορ που σήκωσε τη μπλούζα της και του έδειξε το στήθος της, τον τσακωμό με τη Cher).

"Three decades as the king of late night / Soon, you'll be wandering 'round a mall / Carson loved you; Leno shoved you / Still you rose above / It's true Cher called you an 'asshole,' but you're the asshole that we love."

Είναι αλήθεια. Oλοι οι υπόλοιποι είναι πρίγκιπες, Ντέιβ. Εσύ ήσουν, είσαι και θα είσαι ο Βασιλιάς.

Δείτε το:

.

Διαβάστε ακόμα: