Buzz

«Beyond Silicon Valley - The Greek Story»: δείτε το ντοκιμαντέρ για την αντίδραση στην κρίση

στα 10

Στα πλαίσια του φιλόδοξου και πολύ ενδιαφέροντος Start Up Safary που θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο, 22 και 23 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το ντοκιμαντέρ «Beyond Silicon Valley - The Greek Story» για την γέννηση νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στα χρόνια της κρίσης.

«Beyond Silicon Valley - The Greek Story»: δείτε το ντοκιμαντέρ για την αντίδραση στην κρίση

Το Startup Safary Athens είναι μία διημερίδα που ενημερώνει για την επιχειρηματική κίνηση και πρωτοβουλία των τοπικών επιχειρήσεων, παρουσιάζει τα νέα τους προγράμματα, πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους και δημιουργεί ευκαιρίες συνεργασίας. 100 περίπου επιχειρήσεις και 1000 άνθρωποι έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή για τις 140 εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες μέσα σ' αυτό το δημιουργικό σαββατοκύριακο.

Εισηγήσεις για την επιχειρηματικότητα από νέους επαγγελματίες που δρουν αυτή την εποχή στην αγορά, παρουσίαση νέων επιχειρήσεων που ξεπήδησαν μέσα στην κρίση, προσωπικά συμβουλευτικά ραντεβού, workshops, αλλά και συνεντεύξεις για εργασιακές ευκαιρίες - όλα θα συμβούν μέσα σε 48 ώρες σε διαφορετικά meeting points στην Αθήνα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να σχεδιάσει την μέρα του με τα events που τον ενδιαφέρουν και να δημιουργήσει το δικό του οδοιπορικό. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του Start Up Safary και δηλώστε συμμετοχή, εδώ!

Δείτε πώς μπορείτε να συμμετέχετε:

.

Το Flix θα δώσει το παρών στο πρώτο screening του «Beyond Silicon Valley:The Greek Story» στο Alba Graduate Business School (Ξενίας 6, 115 28 Αθήνα), αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 18.00. Το ντοκιμαντέρ (που κανονικά χωρίζεται σε 9 διαφορετικά επεισόδια, αλλά αύριο θα παρουσιαστεί στην εννιαία του μορφή) είχε δημιουργηθεί ως μέρος του μαθήματος του καθηγητή Μάικλ Γκόλντμπεργκ (Case Western Reserve University), ως μέρος του μαθήματός του «Beyond Silicon Valley: Growing Entrepreneurship in Transitioning Economies». Σκοπός του να παρουσιάσει την αντίδραση των νέων επιχερηματιών, τα ένστικτα και τις ιδέες που γεννήθηκαν μέσα στα χρόνια της κρίσης. Το διαδικτυακό μάθημα μπόρεσαν να παρακολουθήσουν πέρσι τον Απρίλιο μέσω του Alba Business School και σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, και Ελληνες φοιτητές.

Beyond Silicon Valley:The Greek Story

Μέσα από 35 συνεντεύξεις με Ελληνες επιχειρηματίες, σε 4 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, το ντοκιμαντέρ μάς ξεναγεί στην ελληνική αγορά σήμερα, απαντώντας στα κυρίως θέματα που τη διέπουν: το ρόλο (βοηθητικό ή ανασταλτικό;) της Κυβερνησης, που μπορεί κανείς να βρει χρηματοδότηση, πόσο σημαντικό είναι το ρίσκο, οι ιδέες, οι ομάδες συνεργασιών.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ (είσοδος δωρεάν, αλλά περιορισμένες θέσεις)

Beyond Silicon Valley: The Greek Story / Ιnfo:

  • Director: Konstantinos Antonopoulos // kostasfilm.com // reel: vimeo.com/74413459
  • Producer: Araceli Lemos
  • Cinematography: Yannis Photou
  • Cinematography: Alex Dimitriadis
  • Sound: Nikos Konstantinou
  • Interviews & Research: Alexis Komselis, Fani Maxilari
  • Music: Serafeim Giannakopoulos