Buzz

O Μπαράκ Ομπάμα στο Between two Ferns του Ζακ Γαλιφιανάκη. Στ΄ αλήθεια!

στα 10

Ναι ο πρόεδρος της Αμερικής εμφανίστηκε στην πιο ανόητα απολαυστική εκπομπή του πλανήτη. Για καλό σκοπό.

O Μπαράκ Ομπάμα στο Between two Ferns του Ζακ Γαλιφιανάκη. Στ΄ αλήθεια!

Υπάρχουν μερικές φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και την πιο ζωηρή φαντασία.

Αν για παράδειγμα κάποιος σας έλεγε ότι ο πρόεδρος της Αμερικής θα εμφανιζόταν σε ένα talk show που μεταδίδεται αποκλειστικά στο internet, ίσως να έμοιαζε δύσκολο να το πιστέψετε.

Αν μαθαίνατε ότι συμμετείχε σε ένα talk show που παρουσιάζει ένας κωμικός, θα το σκεφτόσαστε δυο φορές πριν πιστέψετε ότι είναι αλήθεια.

Πιθανότατα θα σας φαινόταν φυσιολογικό αν ακούγατε ότι ο πρόεδρος των Η.Π.Α. εμφανίστηκε σε μια εκπομπή όπου ο παρουσιαστή δεν είχε σχεδόν την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι και τι κάνει.

Αλλά το να συμβούν ταυτόχρονα και τα τρία παραπάνω, είναι κάτι που θα έμοιαζε ολοκληρωτικά απίθανο, μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν το Funny or Die έβγαλε στον αέρα την συνέντευξη που πήρε ο Ζακ Γαλιφιανάκης από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μπορεί να εμφανίστηκε στο σόου για πείσει τους νέους ψηφοφόρους (ένα κοινό που όπως λένε οι σύμβουλοι του Ομπάμα είναι δύσκολο να προσεγγίσουν) να εγγραφούν στο πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης για όλους που προωθεί η αμερικάνικη κυβέρνηση.

Ακόμη κι αν ο σκοπός ήταν κοινωφελής κι αν απέναντί του είχε τον πρόεδρο της χώρας, ο Ζακ Γαλιφιανάκης δεν είχε κανένα δισταγμό στο να έχει το γνώριμο, αγαπημένο ύφος του αγενή, απροετοίμαστου, οριακά βλάκα παρουσιαστή, που μεταμόρφωσε το Between Two Ferns σε διαδικτυακό φαινόμενο.

Κι ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον αντιμετωπίσει με τους ίδιους όρους.

Διαβάστε ακόμη: