Buzz

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ευχαριστεί όλους τους φανς της με ένα βίντεο

στα 10

10 χρόνια, παραπάνω από 18 ταινίες, υπήρχε πάντα ένας κοινός παρανομαστής, εσείς!

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ευχαριστεί όλους τους φανς της με ένα βίντεο

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: O Πόλεμος της Αιωνιότητας» στις κινηματογραφικές αίθουσες, και η Marvel γιορτάζει το γεγονός αυτό ευχαριστώντας τους απανταχού φανς ανά τον κόσμο για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία του «Iron Man» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, σηματοδοτώντας έτσι και την έναρξη του Marvel Cinematic Universe (MCU). Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια το MCU, μέσα από δεκάδες επιτυχημένες ταινίες, κατάφερε να εδραιωθεί ως το καλύτερο και ίσως το πιο ολοκληρωμένο κινηματογραφικό σύμπαν με σούπερ ήρωες, και κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

Διαβάστε ακόμα: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

marvel fan 607

Πριν λίγο καιρό μάλιστα όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν σε κάποια από τις 18 ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία για να γιορτάσουν το τέλος μιας εποχής. Και τώρα αρκετοί από αυτούς τους σταρς ένωσαν τις φωνές τους σε ένα βίντεο για να ευχαριστήσουν όλους εμάς κι εσάς που τους υποστήριξαν αυτό τον καιρό.

«Σε όλους τους υπέροχους φαν μας, η αλήθεια είναι πως είμαστε εδώ για εσάς. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτά τα 10 χρόνια υποστήριξης και έμπνευσης. Είσαστε ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ», λέει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, γνωστός κι ως Τόνι Σταρκ/Iron Man.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω και ετοιμαστείτε για την επέλαση του Τhanos στις κινηματογραφικές αίθουσες όταν το «Αvengers: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 26 Απριλίου από την Feelgood.


Δείτε ακόμη

avengers infinity war poster 607