Buzz

Ο Οστιν Μπάτλερ είναι ο Ελβις Πρίσλεϊ του Μπαζ Λούρμαν

στα 10

Θυμηθείτε το όνομά του γιατί ο πλανήτης θα πρέπει να του υποκλιθεί ως το νέο... βασιλιά.

Ο Οστιν Μπάτλερ είναι ο Ελβις Πρίσλεϊ του Μπαζ Λούρμαν

Μετά από αμέτρητες οντισιόν και δοκιμαστικά, ο ηθοποιός που κέρδισε έναν από τους πιο πολυπόθητους ρόλους σε ολόκληρο το Χόλιγουντ, είναι ο Οστιν Μπάτλερ.

Ο 27χρονος Αμερικάνος (γνωστός από τους ρόλους του στα «Switched at Birth» «Ruby & The Rockits», «The Carrie Diaries» και «The Shannara Chronicles») κέρδισε τον σκληρό ανταγωνισμό των άλλων τεσσάρων επικρατέστερων υποψηφίων και θα υποδυθεί τον Ελβις Πρίσλεϊ στην κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζει ο Μπαζ Λούρμαν.

Austin Butler

«Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία, αν το κάστινγκ δεν ήταν το απολύτως σωστό. Αναζητήσαμε εξονυχιστικά έναν ηθοποιό με την ικανότητα της φυσικής σωματικής κίνησης, των φωνητικών ικανοτήτων και την εύθραυστη φύση του καλλιτέχνης», δήλωσε ο Λούρμαν. «Είχα ακούσει για τον Οστιν Μπάτλερ και την ξεχωριστή παρουσία του δίπλα στον Ντένζελ Γουάσινγκτον στο "The Iceman Cometh" στο Μπρόντγουεϊ και μέσα από ένα ταξίδι εξαντλητικών δοκιμαστικών και εργαστηρίων μουσικής και σκηνικής παρουσίας, ήξερα ότι είχαμε βρει κάποιον που μπορεί να ενσαρκώσει το πνεύμα ενός από τους πιο εμβληματικούς θρύλους της μουσικής.»

Η ταινία αφηγείται τη σχέση του Ελβις Πρίσλεϊ με τον ατζέντη του Τομ Πάρκερ, τον οποιό υποδύεται ο Τομ Χανκς.

Austin Butler