Buzz

Δάκρυα και Αίμα: δείτε το βίντεο κλιπ του «Cut the World» των Antony and the Johnsons!

στα 10

Σε μια σπάνια συνάντηση του σινεμά, της τέχνης και της μουσικής, το νέο βίντεο κλιπ των Antony and the Johnsons για το «Cut the World» θυμίζει ακριβώς το λόγο για τον οποίο αγαπάμε τον Αντονι Χέγκαρτι και τις θλιμμένες μελωδίες του για τον έρωτα, τη βία, τη ζωή...

Δάκρυα και Αίμα: δείτε το βίντεο κλιπ του «Cut the World» των Antony and the Johnsons!

Πρώτο single από το νέο live αλμπουμ των Antony and the Johnsons «Cut the World», το ομώνυμο τραγούδι γράφτηκε για να συμπεριληφθεί στο soundtrack του ντοκιμαντέρ «The Life and Death of Marina Abramovic» του Ρόμπερτ Γουίλσον για τη ζωή και της ιέρειας της σύγχρονης τέχνης, Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Στο βίντεο κλιπ που μπορείτε να δείτε παρακάτω πρωταγωνιστούν η ίδια η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η ηθοποιός Κάρις Βαν Χούτεν και ο Γουίλεμ Νταφόε και οι τρεις σκηνοθετημένοι από τον Αυστραλό Ναμπίλ, υπεύθυνο για τα βίντεο κλιπς των Kanye West, Φρανκ Οσεαν και Bon Iver, σε μια ιστορία πάθους και εκδίκησης που ορίζει από την αρχή όλα όσα μπορεί κανείς να φανταστεί για έναν έρωτα till death do us part.

Το άλμπουμ «Cut the World» ηχογραφήθηκε live στην Κοπεγχάγη, με τη συμμετοχή της συμφωνικής ορχήστρας της Δανίας, στο DK Concert Hall της Κοπεγχάγης και περιέχει τραγούδια από όλους τους μέχρι σήμερα δίσκους των Antony and the Johnsons.