Buzz

Αντίο Ερμιόνη. Οταν η Εμα Γουάτσον συνάντησε τη Σοφία Κόπολα

στα 10

Εχοντας αποχαιρετήσει τον Χάρι Πότερ, η νεαρή πρωταγωνίστρια του, δείχνει να κάνει όλα τα σωστά βήματα, προς μια κινηματογραφική καριέρα που αξίζει να παρακολουθήσεις. Επόμενη στάση, η συνεργασία της με την Σοφία Κόπολα.

Αντίο Ερμιόνη. Οταν η Εμα Γουάτσον συνάντησε τη Σοφία Κόπολα

Μετά από έναν μικρό ρόλο στο «Εφτά Μέρες με τη Μέριλιν», έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Perks of Being a Wallflower», ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Γέιτς «Your Voice In My Head» και περιμένει το κάλεσμα από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο στην δική του εκδοχή του «Beauty and the Beast».

Ομως η καθοριστική κίνηση για το σχήμα της υπόλοιπης καριέρας της μοιάζει να έγινε μόλις τώρα. Σύμφωνα με το Variety, η νεαρή ηθοποιός υπέγραψε για την καινούρια ταινία της Σοφία Κόπολα «The Bling Ring».

Το φιλμ είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας ομάδας εφήβων διαρρηκτών που απέκτησαν το προσωνύμιο The Burglar Bunch, έχοντας στο ενεργητικό τους μερικές θεαματικές ληστείες σε σπίτια διάσημων όπως η Πάρις Χίλτον και η Λίντσεϊ Λόαν, η Μέγκαν Φοξ και ο Ορλάντο Μπλουμ, κλέβοντας τιμαλφή αξίας μεγαλύτερης των τριών εκατομμυρίων.

Το ενδιαφέρον ήταν ότι επικεφαλής της σπείρας ήταν η Αλέξις Νέιερς, γόνος μιας προνομιούχας οικογένειας του Χόλιγουντ, η οποία την εποχή των ληστειών πρωταγωνιστούσε παράλληλα σε ένα τηλεοπτικό reality show.

Η Κόπολα έχει γράψει και το σενάριο, σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιώντας την αληθινή ιστορία απλά σαν αφετηρία, ενώ τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες στο Λος Αντζελες.