Buzz

Η Air New Zealand και τα... πλάσματα της Μέσης Γης σας καλοσωρίζουν στην πτήση: δέστε τις ζώνες σας

στα 10

Εχετε βαρεθεί τα βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας στα αεροπλάνα; Δεν παρακολουθείτε ποτέ την βαριεστημένη αεροσυνοδό που σας εξηγεί πώς ακριβώς φουσκώνουν το σωσίβιο; Ε, αυτό το βίντεο που στην πτήση σας καλοσορίζουν χόμπιτ, ξωτικά και μάγοι της Μέσης Γης θα το δείτε όλο...

Η Air New Zealand και τα... πλάσματα της Μέσης Γης σας καλοσωρίζουν στην πτήση: δέστε τις ζώνες σας

Το «The Hobbit: The Battle of the Five Armies», η τρίτη και τελευταία ταινία του Πίτερ Τζάκσον που μεταφέρει το «Hobbit» στην (πολύ) μεγάλη οθόνη έρχεται σ’ όλον τον κόσμο στις 17 Δεκεμβρίου. Για να γιορτάσουν την πρεμιέρα της ταινίας, οι νεοζηλανδέζικες αεροπορικές αερογραμμές ετοίμασαν ένα σούπερ βίντεο: ένα βίντεο που τις οδηγίες για την ασφάλειά σου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στην πτήση, στις εξηγούν ο Πίτερ Τζάκσον, μέρος του καστ (με ηγέτη τον Ελάιτζα Γουντ), αεροσυνοδοί της εταιρίας και κάποιοι τυχεροί φαν που κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο σποτάκι,

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Air New Zealand έχει βγει με διαφημιστικά που φέρουν το tagline «Η Μέση Γη είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις» («Middle Earth is closer than you think»). Το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά πιο περιορισμένα. Δείτε το σποτάκι εδώ.

Gollum New Zealand Airport

Επίσης, παραμονές της πρεμιέρας της πρώτης ταινίας της τριλογίας, η εταιρία ειδικών εφέ Weta Workshop είχε κατασκευάσει ένα γιγαντιαίο Gollum γλυπτό (ζύγιζε 1,2 τόνους και είχε όγκο 13 μέτρα μήκος και 3 ύψος) και το τοποθέτησε να κρέμεται από το ταβάνι χώρου αναμονής του αεροδρομίου του Γουέλινγκτον στην Νέα Ζηλανδία. My precious! Ενα τεράστιο Gollum γλυπτό διακοσμεί πλέον το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας!

Η Νέα Ζηλανδία στήριξε και στηρίζει τις παραγωγές της, εντός κι εκτός οθόνης, και ξέρει πώς να προκαλέσει buzz και να αλληλοδιαφήμισει τα προϊόντα της. Αυτό μοιάζει να εκτιμά κι ο ίδιος ο Πίτερ Τζάκσον, που εμφανίζεται στο βίντεο του χορηγού.

Πέραν όμως από επιχειρηματικές κινήσεις, το βίντεο έχει πλάκα. Και σε κάνει να παρακολουθήσεις για πρώτη φορά στη ζωή σου πώς κουμπώνει το ρημάδι το σωσίβιο.

Δείτε το:

.

Διαβάστε περισσότερα για το «The Hobbit: The Battle of the Five Armies» εδώ

Tags: Hobbit