Buzz

To «Αφτερλωβ» κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

στα 10

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Στέργιου Πάσχου φτάνει στις αίθουσες στις 18 Μαΐου. Πριν απ' αυτό, η πόλη γεμίζει από αυτοκόλλητη μετα-αγάπη.

To «Αφτερλωβ» κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Ενας πρωτότυπος διαγωνισμός σε στέλνει μαζί με το ταίρι σου - ή το πρώην ταίρι σου! - να δεις το «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου, την ταινία που έκανε την παγκόσμιας πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο για να βραβευτεί από την επιτροπή νεότητας και την ελληνική πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αποσπώντας βραβείο καλλιτεχνικής επίτευξης και ειδική μνεία για την ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της και στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 1ου En Lefko Film Festival και λίγες μέρες πριν την έξοδό του στις αίθουσες από τη StraDa Films, το «Αφτερλωβ» κόβει βόλτες στην πόλη και σε προκαλεί να το ανακαλύψεις.

Δείτε ακόμη: Μόνο έρωτας - Το Flix στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Στέργιου Πάσχου

ΑΦΤΕΡΛΩΒ

Οπως αναφέρει και το επίσημο μήνυμα του διαγωνισμού:

Αν δείτε στον δρόμο κάποια από τα «Αφτερλωβ» σημάδια (φωτογραφίες, αφίσες, αυτοκόλλητα, χρώματα, δράσεις, κ.α.), μην διστάσετε να τα φωτογραφίσετε και να τα ανεβάσετε δημόσια στο Facebook ή το Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #AfterlovMovie για να μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν διπλές προσκλήσεις της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου από την επίσημη σελίδα Facebook της ταινίας Afterlov / Άφτερλωβ και θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία με το ταίρι τους - ή το πρώην ταίρι τους! - σε μια από τις κινηματογραφικές αίθουσες που θα τους προτείνουμε.

Αφτερλωβ 607

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του «Αφτερλωβ» - στις αίθουσες από τις 18 Μαΐου:

Είναι καλοκαίρι, η Αθήνα βράζει, αλλά ο τριαντάχρονος Νίκος δροσίζεται στα βόρεια προάστια, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η πισίνα δεν είναι δική του, αλλά του Σταύρου, που έχει ζητήσει από τον Νίκο να προσέχει το σπίτι και τη Λέιλα –τον σκύλο του– για το καλοκαίρι. Η ευκαιρία μοιάζει μοναδική στον άφραγκο μουσικό, που αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του, Σοφία, για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη. Όταν όμως η ανυποψίαστη Σοφία καταφτάνει, οι διακοπές στον παράδεισο βγαίνουν εκτός τροχιάς. Ο Νίκος την κλειδώνει στο στούντιο του σπιτιού, αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει, αν δεν μάθει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν. Γιατί; Επειδή ακόμα δεν έχει καταλάβει. Κι αν δεν την καταλάβει, πώς θα την ξεπεράσει; Εγκεφαλικά. Γιατί ερωτικά την έχει ξεπεράσει. Φυσικά…

Διαβάστε ακόμη

Αφτερλωβ Αφίσα 607