Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας έχουν αρκετό ρομαντισμό, τρόμο και δράση.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τις κυρίες του εγκλήματος του Γκόθαμ από τις 7 Φεβρουαρίου στις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)».


«Modern Love»

Με ένα λαμπερό καστ από την Τίνα Φέι μέχρι τον Αντριου Σκοτ (ναι, τον ιερέα στο «Fleabag»), η νέα σειρά του Amazon Prime υπόσχεται να είναι η feel-good απόλαυση του φθινοπώρου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Modern Love».


«Watchmen»

To HBO και ο Ντέιμον Λίντελοφ μεταφέρουν το διάσημο graphic novel των Αλαν Μουρ και Ντέιβ Γκίμπονς στη μικρή οθόνη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2019.


«Little Monsters»

Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο έχει να αντιμετωπίσει ζόμπι, παιδιά, και κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δυο στην νέα κωμωδία τρόμου.


«Midway»

Ο Ρόλαντ Εμεριχ σκηνοθετεί το δικό του Περλ Χάρμπορ με ένα all star καστ. Η ταινία αναμένεται τον Νοέμβριο στις αίθουσες.


«Last Christmas»

Το τραγούδι των Wham! εμπνέει μια λονδρέζικη ρομαντική κομεντί που κλείνει ήδη ραντεβού για τα Χριστούγεννα του 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Last Christmas».


«Castle Rock Season 2»

Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο σκοτεινό σύμπαν του Στίβεν Κινγκ από τις 23 Οκτωβρίου, όπου αυτή την φορά θα εξερευνήσει το origin story της Ανι Γουίλκς, της νοσοκόμας από το «Misery».


«See»

H σειρά της Apple TV+ με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα ο οποίος προσπαθεί να σώσει την φυλή του από μια εκδικητική βασίλισσα θα κάνει την πρεμιέρα της στην διαδικτυακή πλατφόρμα τη 1η Νοεμβρίου.


«Portrait of a Lady on Fire»

H ταινία της Σελίν Σιαμά που προκάλεσε αίσθηση στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.