TV

«We’re running out of time!» Νέο τρέιλερ για την 4η σεζόν «Game of Thrones»

στα 10

Το πέρασμα του χρόνου είναι καλό για την περίπτωσή μας, μια και αρχές Απριλίου επιστρέφει το «GoT»: το νέο τρέιλερ προσφέρει πολύτιμα στοιχεία πλοκής!

«We’re running out of time!» Νέο τρέιλερ για την 4η σεζόν «Game of Thrones»

Ερχεται στην αμερικανική τηλεόραση στις 6 Απριλίου – αμέσως μετά, στις 8 Απριλίου και στην ελληνική, για όσους βλέπουν τα κανάλια Novacinema. Το «Game of Thrones» βρίσκεται προ των πυλών κι ένα νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το HBO προσφέρει όχι αινιγματικούς γρίφους, αλλά αληθινά στοιχεία για την πλοκή πια. Τι μαθαίνουμε στο τρέιλερ; (Αν έχετε διαβάσει τα βιβλία μην κάνετε τους έξυπνους, γνωρίζουμε ότι γνωρίζετε τι μέλλει γενέσθαι και προτιμούμε να το δούμε στη μικρή οθόνη…). Ο Τζόφρι έχει λύσει, ξανά, το ζωνάρι του για καυγά γιατί μυαλό δε βάζει. Η Σανσα κι ο Τύριον, παντρεμένοι πια, έχουν φτάσει σ’ ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας κι η νεαρή κόρη εξομολογείται τους εφιάλτες της. Η Σέρσεϊ έχει νέο αρρενωπό «υλικό» για ν’ ασκήσει την εξουσία της. Ο Τζέιμι, με νέο κούρεμα, μαθαίνει πώς να ξιφομαχεί με το αριστερό. Η Ντενέρις ομοίως, μοιάζει να έχει νέο «σύμβουλο» (τον Λίαμ του «Nashville»!) με το ατμοσφαιρικό όνομα Νταάριο Ναχάρις κι ετοιμάζεται ν’ απελευθερώσει κι άλλους σκλαβωμένους, ενώ τα δρακάκια έχουν πια πάρει full μέγεθος. Ο Στάνις Μπαράθεον εξακολουθεί να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας, η Ιγκριτ κι ο Τζον Σνόου θα ξανασυναντηθούν, ο Littlefinger έχει νέες δολοπλοκίες στο βρώμικο μυαλό του κι η Αρια βάζει σε πράξη το σχέδιο εκδίκησής της με φόνο.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ και με δική σας ευθύνη, εάν το θέλετε, διαβάστε τις μικρές συνόψεις των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της 4ης σεζόν «Game of Thrones»:

got402

Επεισόδιο #31: «Two Swords» | Ο Τύριον υποδέχεται έναν επισκέπτη στο King’s Landing. Στο Castle Black, ο Τζον Σνόου δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτος όσο υπολόγιζε. Η Ντενέρις κατευθύνεται προς τη Μίριν, την πόλη κράτος με τους περισσότερους σκλάβους στο γνωστό κόσμο. Η Αρια συναντά έναν παλιό της φίλο.

Επεισόδιο #32: «The Lion and the Rose» | Ο Τύριον προσφέρει χείρα βοηθείας στον Τζέιμι. Ο Τζόφρι και η Μάρτζερι διοργανώνουν πρόσκληση σε πρωινό. Ο Στάνις χάνει την υπομονή του με τον Ντάβος. Ο Ράμσεϊ βρίσκει πώς μπορεί να αξιοποιήσει το κατοικίδιό του, που άκουγε στο όνομα Θίον Γκρέιτζοϊ αλλά όχι πια. Βόρεια του Τείχους, ο Μπραν «βλέπει» ποια κατεύθυνση πρέπει ν’ ακολουθήσει.

Επεισόδιο #33: «Breaker of Chains» | Ο Τύριον υπολογίζει τις επιλογές του. Ο Τάιγουιν προσφέρει κλαδί ελιάς. Ο Σαμ συνειδητοποιεί ότι το Castle Black δεν είναι ασφαλές κι ο Τζον προτείνει ένα τολμηρό σχέδιο. Ο Σκύλος μαθαίνει στην Αρια τις αλήθειες της ζωής. Η Ντένερις επιλέγει τον ιππότη της.

Επεισόδιο #34: «Oathkeeper» | Η Ντένερις ζυγίζει το ηθικό βάρος της δικαιοσύνης και του ελέους. Ο Τζέιμι αναθέτει στην Μπρίεν την υπεράσπιση της τιμής του. Ο Τζον συλλέγει εθελοντές κι ο Μπραν, μαζί με τον Τζότζεν, τη Μίρα και τον Χόντορ, βρίσκουν καταφύγιο.

Δείτε το νέο, τρίτο τρέιλερ της 4ης σεζόν του «Game of Thrones»:

Κολλήστε κι άλλο με το «Game of Thrones»:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.