TV

Ετοιμαστείτε, το «The Walking Dead» ξανάρχεται!

στα 10

Το βράδυ της Δευτέρας, 9 Φεβρουαρίου, το δεύτερο μισό του 5ου κύκλου «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα στο FOX, ένα 24ωρο μετά την Αμερική. Ανακεφαλαιώνουμε και κρατάμε την ανάσα μας.

Flix Team
Ετοιμαστείτε, το «The Walking Dead» ξανάρχεται!
© AMC

Το «The Walking Dead» είναι, απλώς, η σειρά που κάνει ρεκόρ για να τα καταρρίψει αμέσως η ίδια. Τα πρώτα οκτώ επεισόδια του 5ου κύκλου προβλήθηκαν ως τον Νοέμβριο. Μετά από διάλειμμα δύο μηνών, η σειρά-φαινόμενο επιστρέφει με νέα επεισόδια αμέσως μετά την Αμερική αποκλειστικά στο FOX. Σημειώστε την ελληνική πρεμιέρα: Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, στις 22.30 στο FOX, μια μέρα μετά την προβολή του επεισοδίου στην Αμερική. Κι άλλα καλά νέα: δόθηκε ήδη το πράσινο φως για την επόμενη, 6η σεζόν για το «The Walking Dead» που επίσης θα προβληθεί στο FOX αμέσως μετά την Αμερική. Οπότε κανένας λόγος πανικού, ούτε συζητήσεις για φινάλε, απλώς φρεσκάρετε τη μνήμη σας και ξαναπιάστε το νήμα τη Δευτέρα.

Το παρακάτω κείμενο είναι γεμάτο spoilers, μην προχωρήσετε αν δεν έχετε δει τον 5ο κύκλο του «TWD»!

walking dead 607

Previously in «The Walking Dead»: Πού μείναμε τον Νοέμβριο; Στο πρώτο μέρος του 5ου κύκλου είδαμε τον Ρικ και την ομάδα να δραπετεύουν από το Terminus και να συνεχίζει προς τη Γουόσινγκτον. Στην πορεία η ομάδα διασπάστηκε, ο Γιουτζίν έκανε μια εξομολόγηση που άλλαξε τα δεδομένα και η εκκλησία που αρχικά λειτούργησε ως προσωρινή κατοικία για την ομάδα, παραδόθηκε στους walkers. Μετά την εγκατάλειψη της ιδέας για την ανεύρεση θεραπείας στη Γουόσινγκτον, ο στόχος παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί. Τα πράγματα για την ομάδα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά μετά το τραγικό φινάλε του πρώτου μέρους με το θάνατο της Μπεθ. Πώς θα αντιδράσουν μετά από αυτή την απώλεια; Θα βρουν το χαμένο τους κουράγιο και την επιθυμία για επιβίωση; Θα μπορέσει ο Ρικ να οδηγήσει την ομάδα σε ένα ασφαλές μέρος; Αν και ζωντανοί, η γραμμή χωρίζει την ομάδα από τους walkers είναι πολύ λεπτή.

Διαβάστε ακόμη: «American Horror Story: Freak Show», είστε έτοιμοι για τον πιο όμορφο τηλεοπτικό εφιάλτη;

Το τρέιλερ του Β’ Μέρους του 5ου κύκλου «The Walking Dead


Το είδατε; Τώρα ξαναδείτε το και κάντε προβλέψεις...

Τα 5 πράγματα που θα δούμε στα νέα επεισόδια

  • Η μνήμη της Μπεθ είναι ζωντανή Σε ολόκληρη την υπόλοιπη σεζόν θα δούμε πώς ο σοκαριστικά απρόσμενος θάνατος της Μπεθ επηρεάζει τη Μάγκι, αλλά και ολόκληρη την ομάδα, καθώς όλοι μαζί προσπαθούν να οργανώσουν την επιστροφή του Νόα, μια και αυτή θα ήταν η επιθυμία της Μπεθ.

walking dead 607

  • Αντίο και σε άλλους ήρωες Οπως έχει ήδη φανεί, το «TWD» δεν έχει καμιά αναστολή να ξεπαστρεύει κεντρικούς ήρωες εντελώς ξαφνικά, αν αυτό ταιριάζει στην πλοκή της σειράς. Τα επόμενα επεισόδια θα συνεχίσουν με το ίδιο πνεύμα – μην είστε σίγουροι για κανέναν, ότι θα συνεχίσετε να τον βλέπετε ως το φινάλε.

  • Καλώς τους Από την αντίθετη πλευρά, χωρίς να ξέρουμε ποιους και πώς, στα επόμενα επεισόδια θα ξαναδούμε κάποιους από τους ήρωες της σειράς που νομίζαμε ότι έχουν φύγει για πάντα.

walking dead 607

  • Φέρτε κι άλλα σπλάχνα Οχι ότι ποτέ η σειρά ήταν φειδωλή σε σάρκα και αίμα, αλλά κατά τα λεγόμενα, τα επόμενα επεισόδια θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο σε… συναρπαστική αηδία, με απόγειο ένα σκηνοθετημένο από τον Γκρεγκ Νικοτέρο με μια εξαιρετική, λέει, σκηνή μάχης με τους walkers.

  • Πάμε γι’ άλλα μονοπάτια Η ομάδα θα πάρει μια νέα κατεύθυνση στο β’ μέρος του 5ου κύκλου. Η πορεία δε θα ξεκινήσει στην πρεμιέρα, αλλά θα μάθουμε την τοποθεσία.

  • What Happened and What’s Going On Αυτός είναι ο τίτλος του 9ου επεισοδίου του 5ου κύκλου που θα δούμε τη Δευτέρα. Δείτε παρακάτω τα δύο πρώτα λεπτά του επεισοδίου. Μην το φοβηθείτε, θα σας ανοίξουν την όρεξη. Ή θα σας την κόψουν.


info

  • «The Walking Dead», 5ος κύκλος, β’ μέρος, πρεμιέρα τη Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, στις 22.30, αποκλειστικά στο FOX
  • To κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, hol και CYTA HELLAS

Διαβάστε ακόμη: