Τι θα λέγατε για μια σειρά βασισμένη στην ταινία «Κάτω από το Δέρμα» του Τζόναθαν Γκλέιζερ;

TV 29 JAN  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Αν και η ιδέα αυτή ακούγεται κάπως ενδιαφέρουσα, υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία καθιστούν δύσκολη (για την ώρα) την πραγματοποίησή της.

Οταν κυκλοφόρησε το 2014 η ταινία του Τζόναθαν Γκλέιζερ «Κάτω από το Δέρμα» ήταν σίγουρα μια από τις πιο παραισθησιογόνες ταινίες, η οποία απλώνεται σαν οργασμικός εφιάλτης γύρω από μία από τις πιο θαρραλέες γυναικείες ερμηνείες που είδαμε ποτέ, αυτή της Σκάρλετ Γιόχανσον, για αυτό ήταν και μια από τις καλύτερες ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας για το Flix.

Πρόκειται για μια από αυτές τις ταινίες οι οποίες σίγουρα έχουν αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση, στην οποία η ιστορία ακολουθεί μια εξωγήινη μεταμφιεσμένη σε γυναίκα η οποία δοκιμάζει το σεξ συλλέγοντας (προσοχή: δεν ακολουθούν spoilers) κάτι περισσότερο από εμπειρίες κάθε φορά που αφήνει κάποιον άντρα πίσω της για να συναντήσει τον επόμενο. Ενα σενάριο που τώρα κάποιοι θέλουν να το μεταφέρουν και στη μικρή οθόννη ως τηλεοπτική σειρά, αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ σκηνοθετεί ξανά - τι κι αν είναι διαφημιστικό;

under the skin 607

Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας Silver Reel θέλει να μεταφέρει εδώ και καιρό την ταινία σε τηλεοπτική σειρά, κι ενώ ο Γκλέιζερ και ο παραγωγός της Τζέιμς Γουίλσον έδειχναν αρκετό ενδιαφέρον για την κάτι τέτοιο πίσω στο 2017, όταν και του πρωτοανακοίνωσαν την ιδέα, αλλά από τότε η εταιρεία παραγωγής τους Seventh Kingdom Productions κήρυξε πτώχευση με τα δικαιώματα της να βρίσκονται τώρα στον αέρα. Και έτσι η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε πόλεμο δικαιωμάτων με την A24, την εταιρεία που έκανε της διανομή της ταινίας στην Αμερική.

To άρθρο καταλήγει πως αυτό ο «ίσως τελικά βρεθεί λύση σύντομα σε αυτόν τον πόλεμο δικαιωμάτων μεταξύ των δυο στούντιο και πως όλοι τους θα βγουν από τη αυτή την διαδικασία άθικτοι.» Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η ιστορία της σειράς, αν θα ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με την ταινία ή θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό, ενώ η συμφωνία μεταξύ των στούντιο αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ ετοιμάζει νέα ταινία (αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2020)

under the skin poster 607

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.