Η Marvel έρχεται στο Σπρίνγκφιλντ και φέρνει μπελάδες

TV 27 OCT 2019  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Το επεισόδιο των «Simpsons», το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του τον Φεβρουάριο, θα έχει και ως γκεστ σταρ μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Marvel.

Οι Simpsons ετοιμάζονται να αποκτήσουν την πρώτη γεύση της Disney μετά κι από την ένωση της με την Fox, μιας και μετά τα Χριστούγεννα ετοιμάζονται να επισκεφτούν το Σπρίνγκφιλντ κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Marvel.

Σύμφωνα με το TV Line στο επεισόδιο με τίτλο «Bart and the Bad Guy», το οποίο είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Fox, θα δανείσουν τις φωνές τους οι αδερφοί Ρούσο και ο Κέβιν Φάιγκι. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο κάποιοι μπερδεύουν τον Μπαρτ για ένα παιδί που έχει λίγες μέρες ζωής και του δείχνουν μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες πολύ πιο πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά αντί να παραδεχτεί πως έγινε κάποιο λάθος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει spoilers της ταινίας για εκβιασμό.

Οι Ρούσο θα παίξουν τους παραγωγούς της συγκεκριμένης ταινίας οι οποίοι δεν ανέχονται τα όσα κάνει ο Μπαρτ και προσπαθούν να τον σταματήσουν, ενώ ο Φάιγκι θα παίξει τον Chinnos, έναν εξωγήινο υπερκακό από την ταινία η οποία έχει τίτλο «Vindicator», και μια φωτογραφία του μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Οι «Simpsons» αφαιρούν επεισόδιο με τον Μάικλ Τζάκσον μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland»

simpsons 607

Είναι ολοφάνερο με ποιον κακό της Marvel προσπάθησαν να τον κάνουν να μοιάσει οι σχεδιαστές της σειρά, ενώ το όνομά του το πήρε λόγω του περίεργου σχήματος που έχει το πηγούνι του. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το πως θα εξελιχθεί το επεισόδιο και αν κάποιο συγκεκριμένο γάντι κάνει την εμφάνισή του. Ολο αυτό είναι μόνο η αρχή για τι και ποιους θα σατιρίσουν στο μέλλον οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Ματ Γκρένινγκ. Πάντως οι 30 πρώτες σεζόν, 662 επεισόδια, των «Simpsons» θα είναι διαθέσιμα στο Disney+ από τις 12 Νοεμβρίου.


Διαβάστε ακόμα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.