Επιτέλους! Το «School of Rock» θα έχει την τηλεοπτική σειρά που του αξίζει!

TV 05 AUG 2014  /  Μανώλης Κρανάκης

Είναι απορίας άξιο πως κάποιος δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Το «School of Rock» του Ρίτσαρν Λινκλέιτερ μετακομίζει στο Nickelodeon και γίνεται η εφηβική τηλεοπτική σειρά που θέλουμε να δούμε τώρα.

To τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon ετοιμάζει για το 2015 μια σειρά - μιούζικαλ βασισμένη στο υπέροχο (και υποτιμημένο - να τα λέμε αυτά) «School of Rock» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Ο προγραμματισμός είναι αυτή τη στιγμή για 13 επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται την άνοιξη του 2015 σε παραγωγή του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και του Σκοτ Ρούντι, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ποιος θα αναλάβει το ρόλο που έπαιξε ο Τζακ Μπλακ στην ταινία του 2003. Η σειρά θα ακολουθεί ωστόσο τις περιπέτειες του Ντιούι Φιν - του ξεπεσμένου ρόκερ που αναλαμβάνει τη μουσική επιμόρφωση μια σχολικής τάξης ενός ιδιωτικού σχολείου.

«Το "School of Rock" είναι μια από αυτές τις σπουδαίες ταινίες που ο τόνος της και το χιούμορ της έμοιαζε πάντα να ανήκει στο Nickelodeon. Ετσι αρπάξαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε την Paramount Television και να κάνουμε πραγματικότητα μια τηλεοπτική σειρά. Για ακόμη μια φορά τα παιδιά θα μπορούν να γελάσουν και να ροκάρουν», δήλωσε ο Διευθυντής Προγράμματος του τηλεοπτικού δικτύου.

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο...


Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.